Az alábbiak ismeretében továbbra is támogatod a Labriszt, a Soros-hálózatot, a Pride-ot és az iskolai LMBTQ propagandát?
Szóval a fideszke a hibás mert egy balos kretén nem tud gondolkozni?
Kellenek azok a korábban vett lélegeztetőgépek úgy érzem. Lassan a fideszke törvénybe foglalhatja a baloskáknak, hogy "vegyél levegőt mert meghalsz, ha nem."
Tuti van pár kretén, aki direkt nem vesz levegőt, mert a fideszke 2/3-addal nem foglalta törvénybe ezt.
Agyatlanok.
#13 Ilyen esetben normális embernek a lelkiismerete alkotja a törvényt.
Van ezek szerint aki levegőt se vesz...
Értem én, hogy az aberáltságotokat most át akarjátok hárítani, csak értelmetlen.
15 A debilség következő lépcsőfoka, amikor magadat kívülállóként próbálod bemutatni és számonkérni másokat. Még ha fizetnek is neked ezért, szánalmas amit művelsz.
Ha ennyire ragaszkodsz a teljesen értelmetlen politikai vonalhoz - megértem, ha a wc-re is csak törvényi engedéllyel vagy tiltással mész - sorold már fel, amikor ti, ellenzék követeltétek a szigorítást?
Ha nem megy, akkor inkább gondolkozz kicsit, kinek a szekerét tolod épp. (Jó, ha kenyérre kell, megértem).
"Szerintem ezek a szervezetek tele vannak pedókkal, azért akarják "érzékenyíteni" a minél fiatalabbakat"
Miért, kiket kellene érzékenyítani? A 70 éves nyugdíjast, vagy a már élettapasztalattal, előítéletekkel rendelkező 50 éves felnőttet? Az emberek személyisége fiatalon alakul ki, ezért fontos még ebben a korban oktatni.
Érdekesmód ezek mind a baloldalhoz kötődő szervezetek, baloldali (ellenzéki) ideológiák, követelések, törekvések. Annyira egy szánalmas és gerinctelen banda, ahogy most a cipőjük orrát nézve mutogatnak, hogy ki a hibás.
Amúgy ebben a Bitében szerintem magára ismer az ellenzéki, erkölcsben, morálban, értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!