Az alábbiak ismeretében továbbra is támogatod a Labriszt, a Soros-hálózatot, a Pride-ot és az iskolai LMBTQ propagandát?
2023. febr. 15. 11:44
21/40 anonim válasza:
#20 Igen! Mint Kaleta, meg Szájer... ja várjunk...
22/40 anonim válasza:
#20 nevelni akarjuk a gyerekeket, igen. Hogy ne olyan tuskó proli szinten ragadjanak meg, hogy "búzi? az rósz, verjük meg, fujj"
23/40 anonim válasza:
22 Ahhoz nem kellene előbb kicsit fejlődnötök? Mielőtt nevelni akartok...?
24/40 anonim válasza:
#22: Hát, talán nem kéne úgy öltözködni meg viselkedni, ami normális emberből undort vált ki, és akkor senki nem b*uzizna le.
25/40 anonim válasza:
#23 homofób mércében nem szeretnék fejlődni. A pszichológia tudománya által bizonyított tények alapján a homoszexualitás nem betegség, és arra tanítani a gyerekeket, hogy ne ítéljék el, bántsák és diszkriminálják az ilyen embereket nem rossz dolog. Ez ennyiről szól. Hogy normális embert akarunk-e nevelni a gyerekből, vagy ok nélkül vakon gyűlölködő prolit. Ez a kérdés.
26/40 anonim válasza:
#24 szubjektív, hogy kiben mi kelt undort. Erre hivatkozni nem épp ésszerű. Szerintem nem kelt undort. Szerintem a "b*zizás" kelt undort.
27/40 anonim válasza:
25 Nézd, régi mondás, hogy sz.rból nem lehet várat építeni. Ez a Bite is csak meg akarta mutatni a gyerekeknek nem olyan rossz dolog ez. Tökre elhiszem, hogy téged nem zavarna ha a kamasz fiaddal ezt tennék (talán megtennéd te magad). De a normális emberek mércéje máshol van.
Ha tiszteletre vágytok melegként - másik régi mondás - azt ki kellene érdemelni. Pl. tiszteletben tartva a normalitásokat.
Nem biztos, hogy érted mindezt.
28/40 anonim válasza:
#27 nem tudom honnan veszed ezeket, és rengeteg kérdésnél azt képviselem, hogy feljebb kellene vinni a beleegyezési korhatárt, mert a 14 az alacsony. Csak akkor megkapom a pedo állatoktól, hogy teljesen normális 14 éves kislányokra izgulni. Szerintem nem. Akkor se ha ellenkező nemű akkor se ha azonos. Nekem nem a melegségével van a gondom, hanem azzal, hogy egy felnőtt egy gyerekkel közösül. De szívesen elolvasom, ahol ezeket leírtam: “ Tökre elhiszem, hogy téged nem zavarna ha a kamasz fiaddal ezt tennék (talán megtennéd te magad).”. Ha beidéznéd kőltőkém.
29/40 anonim válasza:
#28: Én elfogadom, hogy vigyük feljebb a korhatárt, de akkor szexről ne is lehessen semmit tanítani a gyerekeknek. Pláne LMBTQ-ról.
30/40 anonim válasza:
#29 nem látod reálisan a dolgot. A kamaszok szexelni fognak. Szerintem az az ideális, ha egymással teszik, és nem 2-3x annyi idős idiótákkal. Ezért muszáj a szexről, a védekezésről tanulniuk. Nem fognak abba sem belehalni, ha elmondják nekik, hogy a melegeknek is védekezni kell, mert fokozottan ki vannak téve a betegségeknek, és szűrésre is érdemes mindenkinek járnia. Mi ebben a borzasztó, ha elmondják a 13-14 éveseknek. És esetleg a gumi helyes használatát, és a tabletta működését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!