Melyik ellenzéki párt(ok) mondjá(k) azt, hogy szembemenné(nek) az LMBTQ-propagandával?
Mi hazánk.
Meg nyilván vannak a parlamenten kívüli pártok között is ilyenek, de azokról nem tudni mit mondanak, hiszen nem halljuk őket.
a baloldali összefogás támogatja őket így ők nem,
a kutyapárt támogatja így ők nem
a fidesz nem ellenzi de nem támogatja, de ők a kormány így nem ellenzék, így ők sem
Mi Hazánk az ellenzék és erősen szembe megy az LMBTQ propagandával, így csak ők az egyetlenek, talán még egy két mikropárt van de 1-2% pártot szerintem ne soroljunk ide. így marad egyedül a Mi Hazánk
Milyen link? Te vagy egy linkóci.
#5 Most te vagy a "linkóci".
Linket kért ahol olvashatja, láthatja hogy ilyet mondott a Kutyapárt. Az nem elég hogy bedobod, hogy ők is ezt mondták. Mikor, mit, hol mondtak?
Jajj bakker a mi hazánk......
Ezt gondolom arra alapozod hogy a mentelmi jogával visszaélve, rendőri intézkedés közepette a lopott szivárványos zászlóval elmenekült a bűncselekmény helyszínéről a migatyánkos bohóc :D
Egy stabil hetero, le se tojja amit lmbtq propagandának neveznek. A látens melegek rettegnek ezen mindig. Kitűnő példa a jobboldali Szájer. Megalkotta a melegellenes intézkedéseket hazament a feleségéhez aztán meg mind tudjuk nem a gravitációtól csúszott az ereszen.
Valahogy nem lenne meglepő ha nováknak is arra kellett volna beinduljon dórikára :D
Első körben szerintem azt kellene tisztázni, hogy mit értünk LMBTQ propagandán? Mert szerintem itt többen többfélét értünk ugyanezen megnevezés alatt.
Magyarországon leginkább azért van LMBTQ propaganda, mert a fideszközeli médiából folyamatosan ez árad, ha épp nincs más terítéken. Ha a fidesz nem tolná orrvérzésig, akkor a kutya se tudna az LMBTQ-ról. Tehát ha a fidesz propagandájáról van szó, akkor nyilván mindegyik párt szembemegy vele, ki-ki a maga módján, ezért értelmetlennek találom a kérdést. Ebből gondolom, hogy a kérdező mást érthet LMBTQ propagandán, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!