Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az alábbiak ismeretében...

Az alábbiak ismeretében továbbra is támogatod a Labriszt, a Soros-hálózatot, a Pride-ot és az iskolai LMBTQ propagandát?

Figyelt kérdés
[link]

2023. febr. 15. 11:44
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
23%

A baj az amikor első lépésként azt mondják a homokosság ritka, de csak egy állapot, van aki meleg (Kb lakosság 4%-a, azt mondják).

A második lépés, hogy teljesen normális, hétköznapi sőt elfogadandó, tisztelendő.

A harmadik lépés, hogy ha benned ellenérzést vált ki, hogy egy azonos nemű rád, vagy a gyerekedre mozdul (mert a normális 96%-ba tartozol), akkor homofób vagy. Ha nem tiszteled azokat akik a pride-on vonaglanak, homofób vagy. Ha elítéled a 39 éves faszit mert egy gyerekre mozdul, homofób vagy.

Ha megálltatok volna az első lépésnél, mint a normális emberek, az lett volna normális. De minden nap lépni akartok még egyet.

2023. febr. 15. 16:27
 32/40 anonim ***** válasza:
77%
#31 nem vagy homofób, ha elítéled a 39 éves faszit, mert egy gyerekre mozdul. Akkor fagy homofób, ha azt a 39 éves faszit nem ítéled el, aki egy 15 éves kislányra mozdul.
2023. febr. 15. 16:34
 33/40 anonim ***** válasza:
23%

#32 fura szokásotok belemagyarázni dolgokat oda, ahol nincsenek. Nyilván a hetero 39 éves se mozduljon 15 éves kislányra.

Azonban, a komplett libsi oldal most épp ezt a ... mentegeti és bizonygat 2 dolgot:

1) ez normális

2) nem ez a selejt, hanem a rendszer a hibás.

Homofóbia kimondani, hogy a hibás ebben a konkrét esetben egyedül bite, aki b.ziként ezt megtette. Mert ez bár igazság, de egy szűk kisebbség szerint homofóbia lenne.

2023. febr. 16. 08:02
 34/40 anonim ***** válasza:
88%

Én is tudok ennyire hiteles információkat adni.

Ez a poszt a Soros-hálózat felsővezetősége által készült, és a célja, hogy a Soros-hálózat Vadhajtások című hírlapjára érkező tömegből származó reklámbevételből a Soros-hálózat tulajdonában álló Fidesz pártot támogassa.

Fffuuu. Nem tudom eldönteni, hogy akik ebben hisznek, azok maguk hülyék, vagy mások hülyeségét akarják kihasználni.

2023. febr. 16. 08:44
 35/40 Vuk-91 ***** válasza:
73%
Oh, de nagy bölcsnek hiszed magad, hogy mindent indoknak érzel a gyülölet mellett, ha ne kelljen emberi méltóságot mutatni azoknak, akik nem olyanok mint te! Jajj de k***nagy aberráltság melegnek lenni miközben az isten f***-t simán elfogadod.
2023. febr. 16. 09:21
 36/40 anonim ***** válasza:
20%

Bite most példát adott emberi méltóságból ugye?

A 15 éves fiú szülei is büszkék, hogy a fiuk ilyen sokra vitte?

Amúgy a stílus maga az ember, az emberi méltóság, amitől kisvuk fényévekre vagy.

2023. febr. 16. 09:25
 37/40 anonim ***** válasza:
14%

#33: "nem ez a selejt, hanem a rendszer a hibás"

A liberálisok így gondolkodnak. Soha nincs egyéni felelősség, mindig a rendszer a hibás mindenért. Kivéve, ha nekik nem tetsző véleményt mondasz, akkor egyből te vagy a hibás, és tönkre kell tenni.

2023. febr. 16. 14:04
 38/40 anonim ***** válasza:
2%
Kérdező, én melletted állok. Az egyenlő bánásmód és elfogadás mindenkit megillet, de az érzékenyítésnek csúfolt propagandának nincs helye az iskolában (vagy máshol). Mondom ezt úgy, mint a Fidesz-párti fiatal
2023. febr. 20. 15:34
 39/40 anonim ***** válasza:

Nem tudod, mire a nagy soros hálózat duma. Egy 10 éves tudja használni az internetet és találhat melegek meg transzokat. Nemhogy nyugadi rajzfilmek vannak, hanem keleti japánt is. Most is volt egy anime, amiben a transz jelenséggel játszanak, de egy

Genderbender comedy szinten. ONIMAI.

Ha japánoknak volt olyan mangája a 60 években, ahol 12 éveseknek mutogatnak transzférfit, aki hormonokat szed. Nem lehet nagy probléma beszélni róla többet

Egyszerűen röhejes, amit csináltok.

2023. szept. 1. 01:14
 40/40 Vuk-91 ***** válasza:
Én sem értem, 39-es, hogy ezek tulajdonképpen mitől félnek. Az ember retteg attól, amit nem ismer, és amint megismeri, rájön, hogy nincs mitől félni. Valahogy így írnám le azt, hogy én is hogyan gyógyultam ki a homofóbiából (vagy legalábbis kinőttem), mert ha nem lógok melegek társaságában, még ha csak neten is, még fogékony lennék a melegellenes propagandára. De nincs szó többről, mint emberekről, és teljesen fölösleges ez a társadalmi normi-hiszti miattuk, nem bántanak senkit, nem fertőzőek, és még csak nem is az ördög szolgái. Csak emberek.
2023. szept. 4. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!