Ma a suliban szóbajöttek a külföldi kultúrák, arról beszéltünk, hogy kinek mi a kedvenc országa, álom úticélja.
Az egyik osztálytársunk a végén megkérdezte a tanárnőt is, aki azt mondta, hogy neki mindegy, csak szeretné látni a tengert. Erre az osztálytársam visszakérdezett, hogy mert még nem látta? És a tanárnő azt mondta, hogy sajnos nem.
Nem veszi észre senki, hogy milyen szar helyzetben vannak a tanárok? Kb. 26-27 éves és még nem látta a tengert.... Nem tudom, hogy sírni kéne ezen, vagy dühösnek lenni.
"Az az ő döntése, ha 26-27 éves koráig nem vállalt be egy horvátországi nyaralást, ami kijön annyiból mint egy balatoni."
Hát még saját kocsija sincs a szerencsétlennek, busszal jár. Tudjuk egyébként hol lakik albiban, mert a tavalyi végzősök mentek szerenádozni, mondták, hogy egy putri környék, meg full csöves hely ahol él.
2023. jan. 17. 19:35
13/59 DK-s válasza:
#11-nek:
Mármint KIKÉ, vázze?
2023. jan. 17. 19:36
14/59 anonim válasza:
A gyurcsányistáké.
2023. jan. 17. 19:41
15/59 anonim válasza:
Elárulom, nagyon sokan nem látták a tengert. Szerintem nem ez a szegénységi mérce.
2023. jan. 17. 19:49
16/59 D-Mano válasza:
Nem siralmas, hanem k.va gáz, sajnos. 🫤
2023. jan. 17. 19:54
17/59 anonim válasza:
Kedves kérdező ! Kérdezd meg a szüleidet, hogy ők a legutóbbi parlamenti választáson melyik pártra szavaztak és miért. Próbáld minderre rávenni az osztálytársaidat is és utána vitassátok meg, hogy a választópolgárok döntését mennyire befolyásolja a saját társadalmi és anyagi helyzetük az ilyen politikai döntés esetén, mennyire vannak tekintettel szociális szempontokra, más társadalmi rétegekre.
2023. jan. 17. 20:00
18/59 anonim válasza:
Én nem is akarom látni a tengert.
2023. jan. 17. 20:13
19/59 anonim válasza:
Én láttam (többet is), de nem nagy szám. Én hasonló korú nőtől tudtam meg ugyanezt, aki egy privát fogászaton dolgozik. Nem hiszem, hogy ez akkora tragédia lenne.
2023. jan. 17. 20:23
20/59 anonim válasza:
Hat, mondjuk azért erről ő tehet. Én is tanár voltam (már nem) de 22 évesen elmentünk barátokkal tengerhez. Egyetem mellett dolgoztam :D
Azért rosszabb dolgokra is elmegy az, mint az utazás...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!