Oroszországban tényleg ilyen siralmas az emberi jogi helyzet vagy ez csak kacsa? Www.Hir24.hu/kulfold/2014/12/04/emberi-jogok-megsertese-miat t-elmeszeltek-oroszorszagot/
Ez csak kacsa, csak az orosz nemzet ellenségeit és az oroszul beszélő, de amerikai érdekeket képviselő idegeneket cseszegetik, meg a félmeztelenül a templomban vonagló FEMEN k urvákat.
Az igazán siralmas emberi jogi helyzet az USA-ban van,ahol már a koncentrációs táborokat is előkészítették és tervezik a szabad fegyvertartás korlátozását, ami pedig a legfontosabb emberi jog.
A hir24 wgy sz ar liberális elfogult, oroszellenes portál
Mindig meg kell hallgatni a másik felet is :
Oroszország hangja : hungarian.ruvr.ru vagy hunhir.info
Szóval akkor ott semmi probléma az emberi jogokkal??
www.nationsonline.org/maps/press-freedom-worldmap-2012.jpg
Az emberi jogokkal ott van probléma, ahol véletlenül az USA érdekei sérülnek, minő véletlen Osroszország és Kina a 2 rossz fiu, amelyek lesz arják az USA érdekeit.
Tudod kérdező, hogy az USA-ban hány embert tüntettek el végleg, mert kényelmetlen volt a hatóságoknak - pl. "öngyilkosságot" követtek el ?
Addig meg ki se ejtsd a szádon az emberi jogokat, amig az USA és Szaud Arábia által létrehozott Iszlám Állam martalócai ártatlan emberek fejeit vagdossa le.
"Az emberi jogokkal ott van probléma, ahol véletlenül az USA érdekei sérülnek, minő véletlen Osroszország és Kina a 2 rossz fiu, amelyek lesz arják az USA érdekeit.
Tudod kérdező, hogy az USA-ban hány embert tüntettek el végleg, mert kényelmetlen volt a hatóságoknak - pl. "öngyilkosságot" követtek el ?
Addig meg ki se ejtsd a szádon az emberi jogokat, amig az USA és Szaud Arábia által létrehozott Iszlám Állam martalócai ártatlan emberek fejeit vagdossa le."
Szerepet tevesztettel. Eszak-Korea nem itt van!
Kedves 6-os válaszoló egyébként nemtudom megnézte-e a linket:
www.nationsonline.org/maps/press-freedom-worldmap-2012.jpg
Ez az emberi szabadságot mutatja egy országban és ez statisztika nem vélemény...
Erről mi a véleménye??
Kedves kérdező én a 6-os persze, hogy megnéztem a térképet, de ez bizony elfogult vélemények összessége, pl.
a térkép német szerverre lett feltéve és nem tudom hallottál-e arról, hogy Németországban néhány másként gondolkodót, akiknek egy bizonyos tabutémáról más a véleményük, csak ezért hosszú börtönbüntetésre itéltek =
Németországban siralmas az emberi jogi helyzet, tabutémák vannak.
Aztán meg mi az emberi jogok mérőszáma, amire hivatkoznak ? Ja, hogy Kinában és Fehéroroszországban létezik pl. a halálbüntetés ? Én azt szeretném, hogy Magyarországon is létezzen, mert szükség van rá.
KI szerint siralmas Oroszországban az emberi jogok helyzete ?
hasonló kérdés:
KI szerint korrupt Orbán Viktor ?
Minden nézőpont kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!