Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki szurkol a tanároknak?

Kései Sirató kérdése:

Ki szurkol a tanároknak?

Figyelt kérdés
Én igen. Hajrá tanárok!

#tanár #tüntetés #sztrájk #pedagógussztrájk #siralmas bér #megalázó helyzet
2022. dec. 6. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
Én annak szurkolok, hogy minél több rendbontót rúgjanak ki, és a maradék végre nyugodtan dolgozhasson. És majd azok kapják csak meg a megemelt bért.
2022. dec. 6. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Én nem a tanároknak szurkolok, hanem az országnak, hogy zavarja már el ezt a vadbarmot a csába és legyen végre egy olyan qva kormánya ennek az országnak, aki felelőséget is vállal és nem ledob magáról mindent. Az egész ország vicc.
2022. dec. 6. 15:25
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
#1 Akkor a tanároknak szúrkolsz, és annak, hogy az egész fideszes bagázs takarodjon? Csak mert ők bontják a rendet, miattuk omlik minden.
2022. dec. 6. 15:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A jó minőségű, megértő, hivatását előtérbe helyezni képes pedagógusoknak szurkolok.

Szerencsére sok ilyen van.

Aki nem tartozik ebbe a körbe annak nem.

2022. dec. 6. 15:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki aki nem hülye.
2022. dec. 6. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:
21%
Nem volt senki kényszerítve, hogy tanárnak tanuljon. Úgyhogy én nem érzek empátiát feléjük.
2022. dec. 7. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem az empatia miatt kell foglalkozni a tüntetésekkel.

A tanároknak, a oktatásnak/oktatási rendszernek meg van a maga szerepe az ország működésében. Ezért kell foglalkozni az ilyen kérdésekkel és felépni a megfélemlítő, elnyomó rendszer ellen ami nem foglalkozik az országgal.

2022. dec. 8. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!