Most próbáljunk a pártpolitikai vonatkozásoktól eltekinteni, tehát attól függetlenül nézzük meg ezt a dolgot, hogy ki mit gondol a belügyminiszterről. Attól is próbáljunk elvonatkoztatni, hogy igazuk van-e a tanároknak vagy sem.
Nyilván azt nem vitatom, hogy a kormány oktatáspolitikája egy katasztrófa, és azt sem vitatom, hogy a tanárok felháborodása jogos, nem arról szól a kérdésem, hogy ezt megvitassuk (én magam is tanár voltam, de pályát váltottam, és ennek okai voltak...)! A kérdés most az, hogy az efféle performanszok mit üzennek magukról a tanárokról?
Ékes példája, hogy egyesek mennyire képtelenek megőrizni a méltóságukat.
Ezek akarnak több pénzt, mint szellemi munkások.
No komment.
2022. okt. 7. 22:18
4/29 anonim válasza:
Kérdező: Szintén pályaelhagyó tanár vagyok. :)
2022. okt. 7. 22:19
5/29 árokpart válasza:
Akkor márcsak egy kérdésem van. Milyen ország az, ahol az oktatás és az egészségügy a belügyminisztérium alá van rendelve. Nem értem, hogy a Fideszt soha semmiben nem lehet kritizálni? Akkor a Tv ostrom 2006-ban az rendben volt? Ne legyünk márennyire szemellenzősek. Miért van az, hogy ha a Fidesz akármit is csinál ami rossz azt nemszabad kritizálni meg úgy általában a kormányt. Mi egy kormány valami szent tehén? Édes Istenem!
2022. okt. 7. 22:21
6/29 árokpart válasza:
Az ilyennel úgy felhúzom magamat, hogy már lassan mindent egybe írok. Komolyan mondom nem értem ezt az országto, nem értem ezt a társadalmat, hogy mi lett ebből. A rendszerváltás elején még egy demokráciát szerető, demokráciára vágyó nép volt.
2022. okt. 7. 22:22
7/29 A kérdező kommentje:
#5-6. válaszolónak: Mint írtam, én is elítélem a kormány oktatáspolitikáját. De a kérdést nem erről tettem fel (ha a kormányt akarod szidni, megteheted ezer másik kérdés alatt), én a tanárok fent belinkelt viselkedése kapcsán tettem fel a kérdést. Hadd legyen már erre jogom, légy szíves. Ebben a nagy demokráciában...
2022. okt. 7. 22:28
8/29 anonim válasza:
Ammit ki kő mondani, azt ki kő.
2022. okt. 7. 22:36
9/29 A kérdező kommentje:
A kocsmában lehet, hogy így megy...
2022. okt. 7. 22:37
10/29 anonim válasza:
Mit vársz azoktól a tanároktól akiket egyértelműen a Baloldal fizet ezért az akcióért? Ezek a tanárság legalja akik ott tüntetnek, a tipikus kommunista, alkohol szagú tanár aki azt se tudja mit tanít. És mint láthatjuk a lelküket is eladják pár száz forintért, mint most a Baloldalnak. De csúnyán besült az akció, a kutyát se érdekelte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!