Mi lesz,ha kötelező lesz az oltás a tanároknak? Elvéreznék..
Figyelt kérdés
Nagyon sok nőnél be nem ismert mellékhatás, vagyis el nem ismert, hogy erősebb menstruációs vérzést okoz. Nekem eleve brutálisan erős (menorrhagia) vérzésem van. Mivel ez hivatalosan nem ellenjavallat még, gondolom nem lehet kifogás, és hiába könyörgök, beoltanának ugyanúgy.2021. aug. 7. 14:11
1/8 Molyember válasza:
Nem véreznél el, te is tudod. Egyébként meg, ha kötelező lesz, akkor vagy oltatsz, vagy keresel olyan munkát, ahol nem kötelező. Milyen más választ lehet erre adni? Függetlenül attól, hogy mi a véleményem az oltásokról. Ha kötelező, akkor kötelező, ez van.
2/8 anonim válasza:
Elmész az orvoshoz, elmagyarázod a problémád, kivizsgálnak, és majd megmondják, hogy kell-e neked oltás, vagy nem. Ilyen egyszerű.
Továbbá ha úgy döntenek, hogy kell, akkor nyugodtan mehetsz máshova dolgozni, ahol nem kell. Az agorafóbiások sem panaszkodnak, ha nem veszik fel őket szóvivőnek...
3/8 anonim válasza:
Nő vagyok, még van menstruációm, kaptam oltást, nem véreztem el (vagy csak a szellemem írogat itt, de a munkahelyemnek sem tűnt fel, mert rendesen kapok fizetést). Ha aggódsz, kérj alapos kivizsgálást és szaktanácsot, hogy bármelyik oltás kockázatos-e számodra.
4/8 anonim válasza:
Tanár vagy és ilyenekkel nem vagy tisztában? Komolyan te tanított a jövő nemzedékét?
5/8 Molyember válasza:
Ugyan már. :) Nem tanár, és nincs semmi baja. A járvány elején még a maszktól ájultak el az emberek, meg a bepárásodott szemüveg miatt vakon bóklásztak az autók között. Legalábbis ezzel kapcsolatos kérdések voltak. Az se lepne meg, ha ugyanaz az ember írná ki ezeket azóta, mert a stílus nagyon egyforma.
6/8 anonim válasza:
Év elején még az volt a bajotok hogy kimaradtatok az első körből..nyilván akinél kockázatot jelent azt nem oltják be,más kérdés hogy engedik-e dolgozni.
7/8 anonim válasza:
A tanárok 80%-a már beoltotta magát, úgyhogy nagy port nem kavarna.
8/8 anonim válasza:
Ha tanár vagy, akkor annyit tudhatnál, hogy a menstruációtól nem fogsz elvérezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!