Az iskoláknak kötelező lesz maszkot adni az érettségizőknek - tanároknak?
Olvasom hogy bár az érettségi teremben nem kell (nem kötelező inkább...) a maszk, ámde a diák az épületen belül (belépés, folyosó stb) csakis maszkban mozoghat.
Oké, de miként kezeli az iskola azt a szitut ha X diáknak nincs maszkja, ámde eljön érettségizni és rászólnak pl a folyosón hogy maszkot fel! Na de nincs neki! És innen mi a folytatás? Adnak majd? Honnan? Milyen készletből?
Ugyanez a kérdés a tanárok esetében.
MIVEL köztudott, hoyg az épülteben kötelezö, ezért akinek nincs, azt nem engedik be vagy hazaküldik.
Az érettségizö esetében ez a nem jelent meg kategória, azaz megbukott.
"Én azt olvastam, hogy az iskoláknak kötelező biztosítani maszkot annak aki kér,"
Én is ezt olvastam! Na de épp ezért kérdezem hogy honnan miből milyen készletből?
KI adja a pénzt a készletet a forrást egy iskolának? Pl. ahol én vagyok lesz 2x 30 érettségiző + a felügyelő gárda kb 20 tanár össességében, ezeknek ELVILEG kell adni maszkot mert ha nem hoz otthonról akkor mi van? Akkor adni kell-ki miből és hogyan ad majd?
"Tudod nagyon jól, hogy ki finanszírozza."
Ki? Állami iskola esetében tudom.
Na de nem csak állami sulik vannak. Ott ki?
A fenntartó? Na akkor itt 1 maszk se lesz.
Bakker kréta nincs a termekben meg szappan a wc-ben majd pont maszk lesz. Ha a fenntartón múlik akkor 1 db se lesz.
Majd jövő héten kiderül.
Nekem lesz igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!