Nem siralmas a helyzet szerintetek? 17/L
Ma a suliban szóbajöttek a külföldi kultúrák, arról beszéltünk, hogy kinek mi a kedvenc országa, álom úticélja.
Az egyik osztálytársunk a végén megkérdezte a tanárnőt is, aki azt mondta, hogy neki mindegy, csak szeretné látni a tengert. Erre az osztálytársam visszakérdezett, hogy mert még nem látta? És a tanárnő azt mondta, hogy sajnos nem.
Nem veszi észre senki, hogy milyen szar helyzetben vannak a tanárok? Kb. 26-27 éves és még nem látta a tengert.... Nem tudom, hogy sírni kéne ezen, vagy dühösnek lenni.
Igen, jól érzed, részben "valahol" a ti felelősségetek is.
Tenni kellene valamit nektek is.
Többet nem mondok, mert lepontoznak a xarba.
"Nem tudom, hogy sírni kéne ezen, vagy dühösnek lenni."
Egyiket sem. Az az ő döntése, ha 26-27 éves koráig nem vállalt be egy horvátországi nyaralást, ami kijön annyiból mint egy balatoni.
#2-nek:
Én 46 vagyok, és én sem láttam még soha a "tengert", és ez szintén gáz.
Az nem sokat változtat a tényen, hogy engem nem izgat.
#1 vagyok:
Na! Mit mondtam a lepontozásról? XD
Picim, ez az ő egzisztenciális problémája, nem pedig politikai téma.
Amint látod, 2 év múlva már 777 ezer forint lesz a tanárok átlagfizetése. Abból pedig még a 30. születésnapja előtt bejárhat néhány tengerpartot, ha eddig nem tette.
#7-nek:
2 év múlvára O1G százféleképp meg fogja magyarázni, hogy a pedagógusok bére miért maradt mégis a béka s'GGE ALATT.
Kit akarsz h'lyének nézni?
Aki O1G-nek elhisz bármit is, az megérdemli.
#7-nek:
Bocsesz, beragdt a caps-lock.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!