Mit gondolsz a nettó 207 ezres fizetésért dolgozó tanárokról?
57 " Hogy a tökömbe írthatnak más vizsgát, ha ugyanazt a tárgyat veszik fel, mint az alapszakosok?"
Pl a zárthelyi írásbelin gyenge feladatokat kapnak. A kollokviumukon könnyű dolgokat kérdeznek. Nem csinálják meg a feladatgyűjteményt mint akutatók, csak szemezgetnek belőle és azt is sokkal felületesebben
58 Látom iskolákban
54 Nálunk most írom le harmadszorra évközben simán elmegy egy hétre sielni, nyaralni a kolléga
"Nálunk most írom le harmadszorra évközben simán elmegy egy hétre sielni, nyaralni a kolléga"
KOLLÉGA??? Tanár vagy? Azt hittem, diák.
"#54 Márpedig ez nem hit, hanem törvények kérdése. Annak meg utána tudsz olvasni. Ha egyetemet végeztél, ott talán elvárás volt az ilyesmi."
Jelenleg passzív féléves egyetemista vagyok, nem végeztem.
De akkor ha már a tanárok fölösleges tananyagot tanítanak, akkor miért nem kérték meg eddig ÉRDEMLEGESEN a törvényhozókat, hogy ez amit csinálnak ez egy kalap szar és szablyák át az egészet? Miért tanítanak felesleges dolgokat szinte mindig, és miért nem akarja egyikük se kukába dobni az egészet? Bár a Fideszt jól ismerem szar törvényeket hoz, de ettől még én sose láttam azt, hogy érdemben felszólalnának ez ellen. A mai pegyagógusok követelései között nem szerepel a TELJES ANYAG MEGREFORMÁLÁSA, de tulajdnonképpen a tanárok mindig is felesleges dolgokat tanítottak.
Szerintetek a verselemzés például egy fontos dolog, ami a jövőt építi? De tudnék még példákat mondani, aminek a haszna 0, de azért szivatni kell a népet vele.
Egyetemen meg kibuktatják a hallgatók felét olyan anyaggal, aminek sose veszik hasznát. És méghogy a tanárok építik a jövőt. xDDDDDDDD
"A mai pegyagógusok követelései között nem szerepel a TELJES ANYAG MEGREFORMÁLÁSA" De szerepel. Látom te is nagyon naprakész vagy.
Na várjál egy kicsit. Azt állítod, hogy a kollégád elmegy síelni, tehát kollégaként hivatkozol egy tanár. Hogy lehet a kollégád egy tanár, ha te nem az oktatásban dolgozol? Ha meg diák vagy, akkor miért állítottad, hogy egyetemet végeztél? Ha viszont tanár vagy akkor miért állítottad hogy a tanárok csak főiskolát végeznek, hiszen ha te is tanár vagy és egyetemet végeztél, akkor nyilvánvalóan ez nem lehet igaz.
Belegabalyodtál az idióta hazudozásodba hülyegyerek. Lehet te vagy a szakmunkás gyerek, aki néha tanárnak hazudja magát, most meg arról fantáziál, hogy egyetemet végzett.
"akkor miért nem kérték meg eddig ÉRDEMLEGESEN a törvényhozókat, hogy ez amit csinálnak ez egy kalap szar és szablyák át az egészet?" "A mai pegyagógusok követelései között nem szerepel a TELJES ANYAG MEGREFORMÁLÁSA"
Látom te is nagyon naprakész vagy.
"Érdemi és nyilvános párbeszédet az oktatás megújításáról! Hiteles tájékoztatást a kormány és a közmédia részéről!
Szüntessék meg a pedagógusok lejáratását, az oktatási szereplők megfélemlítését! A kirúgott vagy leváltott tanárokat azonnal helyezzék vissza! Megbecsülést a pedagógusoknak!
Érdekérvényesítő sztrájkjogot a pedagógusoknak!
Felelős, hozzáértő oktatásirányítást! Önálló oktatási minisztériumot!
Kisebb terhelést a diákoknak és a pedagógusoknak!
Esélyteremtő, minőségi oktatást és nevelést mindenkinek – az óvodától az egyetemig!
Versenyképes és értékálló bérezést az oktatásban dolgozóknak!
Minőségi, 21. századi környezetet a tanuláshoz és a tanításhoz, neveléshez!
Szakmai szabadságot és támogatást az oktatásban! Korszerű nemzeti alaptantervet! Szabad tankönyvválasztást!"
Évek óta pofáznak a pedagógusok arról, hogy túl nagy az anyag, nem korszerű, csak éppen a kormány sz.rik rájuk. Ha te ilyen sok hülyeséget képes vagy összehordani anélkül hogy bárminek is utánanéznél akkor nem csoda, hogy passziváltattad magad, nem neked való a felsőoktatás.
"De szerepel. Látom te is nagyon naprakész vagy."
Hát baromira nem szerepel. Tudod te, hogy miért? Ha jól látom, a tanyárok követelései között rengeted olyan van, ami megfoghatatlan követelés. Ugyanis ha egy tanyár korszerű tananyagot akar, akkor tutira nem arra gondol, amire én, hogy az egész fos a kukába való. Ha meg is tennék a követelésüket, akkor is kicsi változtatások történnének, gondolom én.
Mivel egy mai tanyár mindig is megmagyarázza, hogy a felesleges tudásra igenis szükség van, így innentől fogva ezek sose fogják igazán megreformálni az anyagot, ha rajtuk múlna se. Továbbra is tele lenne a tananyag fölösleges dolgokkal.
"Évek óta pofáznak a pedagógusok arról, hogy túl nagy az anyag, nem korszerű, csak éppen a kormány sz.rik rájuk. Ha te ilyen sok hülyeséget képes vagy összehordani anélkül hogy bárminek is utánanéznél akkor nem csoda, hogy passziváltattad magad, nem neked való a felsőoktatás."
Mentális problémákból ered a passziválás, legalábbis a mentális problémáim is szerepet játszanak benne, de nem csak és kizárólag amiatt lettem passzív féléves.
De azt jobb ha tudod, hogy ha a mai tanyárokon múlna az anyag meghatározása teljes mértékben, akkor se lenne hasznos az anyag. Az előző komemntemben leírtam, hogy mért nem. Minden tanyár szerint hasznos az a haszontalan dolog, amit ők tanítanak. Ha megreformálnák az oktatást az ő kedvük szerint, nem, vennék ki belőle a verselemzést, meg a többi felesleges szart, innentől kezdve meg hogyan is lehetne minőségi?
De akkor valamelyik TANYÁR FOGALMAZZA MEG KONKRÉTAN, mit jelent számára a korszerű anyag? Mert ilyet én is tudok, jól csengő lózungokat én is tudok mondani, de akkor legyenek már konkrétabbak, mert nem vagyok gondolatolvasó, mit jelent a korszerű tananyag a tanyárok szerint?
Szóval eddig is tudtam, hogy a tanyároknak van bajuk az anyaggal, de egyrészt nem vagyok gondolatolvasó és nem látok a fejükbe, másrészt meg ismerem őket annyira, hogy ha rajtuk múlna se lenne jó anyag.
Szóval de, tudom én, hogy bajuk van az anyaggal, csak nem nézem ki belőlük, hogy meg is oldanák a problémát. ma 00:57 és ma 01:02 vagyok.
Konkrétan a saját fülemmel is hallottam a tanároktól olyan képtelen állításokat a saját tantárgyukkal kapcsolatban, hogy nehogy már el higgye bárki, hogy ők érdemben megreformálnának bármit is.
A magyar tananyag szar és szar is marad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!