Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz a nettó 207...

Mit gondolsz a nettó 207 ezres fizetésért dolgozó tanárokról?

Figyelt kérdés

2023. jan. 4. 22:01
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/125 anonim ***** válasza:
100%

"hogy semmi sem elég."

Ahogyan írod. A semmi az nem elég. Mert a követelésekre adott válasz az volt.

Eleve amik miatt tüntetnek mindig csak a pénz kerül elő, de nem csak az miatt tüntetnek. De még azzal sem foglalkoznak annyira hogy bármit érdemben csináljanak.

2023. jan. 5. 14:09
 92/125 anonim ***** válasza:
0%
Emelnek nekik, mégis kinn parádéznak még...
2023. jan. 5. 14:16
 93/125 anonim ***** válasza:
52%

NEM CSAK A PÉNZ MIATT TÜNTETNEK

Képes vagy felfogni?

Aztán lehet még arról beszélni, hogy mennyivel is emeltek és mit?

Fizetés emelés nem történt az ő irányukba. Pótlékokat emeltek azt is olyan minimális összegben hogy a problémát nem oldja meg.

2023. jan. 5. 14:21
 94/125 anonim ***** válasza:
0%
Egész eddig az volt hogy a fizetést keveslik....
2023. jan. 5. 14:24
 95/125 anonim ***** válasza:
0%

[[#70 Az is vicces hogy egy egy mondaton belül modnasz ellen magadnak: "nem látok a fejükbe, másrészt meg ismerem őket annyira," Aha. Szóval nem tudod mire gondolnak, de mégis frankón tutira vágod, hogy mit csinálnának. Gratulálok, nagyon okos gyerek vagy.]]

Akkor keress nekem egy darab magyar tanárt, aki nyiltan kimondja, hogy felesleges magyar költők életrajzát tanulni, vagy fejből bemagolni verseket, vagy verselemzést tanítani. És majd ha találtál ilyen tanyaárt, akkor majd szépen írd le nekem privátban a nevét, és akkor majd elismerem neked, hogy igazad van, oké? Ebben meg tudunk egyezni?

De ameddig minden tanyár szerint a maga fölösleges tantárgya a legfontosabb dolog a világon, addig miről is beszélünk?

[["Konkrétan a saját fülemmel is hallottam a tanároktól olyan képtelen állításokat a saját tantárgyukkal kapcsolatban," Én meg most olvasom a saját szememmel, hogy olyan emberek okoskodnak, akiknek fingjuk sincs a témáról, ellenben annyira elfogultak, hogy a tanár szót sem tudják leírni, helyette "tanyárt" írnak.]]

KOMOLYAN EZ AZ ÉRVED ELLENEM? AKKOR HADD KÉRDEZZEK VISSZA!!

A libernyákok meg azt írják, hogy Viktorta. A libernyákok is szándékosan írják rosszul a dolgokat, akkor nekem nem szabad, de a LIBERNYÁKOKNAK meg szabad ugyanezt csinálniuk? Eléggé kettős mérce szagú a komemnted, ezen a fórumon lehet zsírdisznózni Németh Szilárdot, de nem lehet szándékosan rosszul írni egy szót? kicsit vicces a libernyák társadalom.

2023. jan. 5. 14:32
 96/125 anonim ***** válasza:
19%

És amúgy igen, a tanyárok nem ismerik el, hogy haszontalan dolgokat tanítanak. Ezen meg nem akarnak változtatni, mert minden tanyár elhiszi, hogy az ő tantárgya az baromira hasznos. A magyar tanyát szerint a verselemzés fontos, meg a zöngésség szerinti baromságok fontosak. A történelem tanyár szerint meg az évszámok bemagolása fontos. A kémia tanyár szerint a kovalens kötés a fontos.

És ameddig ezen a fórumon a hatalmas és dicső Orbán Viktor Miniszterelnök Úr helyett Viktortázás megy, meg csüngőhasúzás, addig ne ne akadjatok ki a tanyározáson se. Oké?:))

Vagy a liberális eszme szerint lehet csúfolni, csak a másikat?:))

De akkor mondok nektek egy saját példát is, oké?

Ez az egyetemen történt. A mániákus tanyár olyan szintű lelkesedéssel akarta beleverni a fejünkbe az anyagot, mintha lenne rá szükség az egyetem után. Én díjjazom a lelkesedését, de ne tegyünk már úgy, mintha nem a fölösleges dolgokkal vágnák ki a hallgatókat. A díjazom szót helytelenül írtam, még mielőtt egy magyar tanyár is olvasná a kommentemet és messzemenő következtetéseket vonna le belőle.

Amúgy volt tapasztalatom kedves és jó tanyárokkal is, bár ők is felesleges dolgokat tanítottak, de azt szakmailag jól és szerették is a munkájukat. Az említett egyetemi tanyár is ilyen. Viszont a tanyárok állományának ők a kevés kivételesesn rendes elemeik.

A liberálisok szerint meg pénzt kéne adni nekik, és majd akkor lesznek rendesek a pályán. Hát én meg azt mondom, előbb legyenek rendesek, majd akkor megérdemlik a pénzt. Tudjátok, a jó munka érdemli meg az emelést.

2023. jan. 5. 14:41
 97/125 anonim ***** válasza:
23%
#95 Erre már fölösleges reagálni. Hülyékkel nem foglalkozom. Sajnálatos, hogy csak a libernyákok állnak ma az oktatásügye mellett, még a jobboldaliak (vagy tán te is libernyák vagy?) megelégednek azzal, hogy mindenki hülye, minden szar és az is marad. (ezek is a te szavaid) Te már amúgy is kifejtetted, hogy a magyar oktatás szar és az is marad, szóval nem tudom mit pattogsz. Majd más megoldja a problémát, csak ne hátráltasd őket. De ettől hogy leírtad ezt a végtelenül szellemes "tanyár" szót, legalább biztosan okosabbnak érezheted magad. További jó picsogást.
2023. jan. 5. 14:42
 98/125 anonim ***** válasza:
39%
Egy olyan oktatás mellett aminek a 95%-át érettségi után 2 hónapon belül el is felejti az összes ember, és soha az életben nem lesz rá szüksége....
2023. jan. 5. 14:44
 99/125 anonim ***** válasza:
37%
#90 Ja értem, tehát ha régen nem tüntettek eleget, akkor most se szabad. Zseniális érv. Ilyen okos hozzászólásokat olvasni a jobboldaliaktól ebben a kérdésben, úgyhogy nem vagyok meglepődve.
 100/125 anonim ***** válasza:
14%

A lepontozási kedvetek eléggé magas, de nem tudjátok megindokolni, hogy miért is pontoztok le.

Tehát, akkor melyiket kellene tanítanmi ezek közül? Verselemzés, kovalens kötések, évszámok bemagolása. Mind három dolog full felesleges, mégis az adott tantárgyat tanító tanyár szerint fontosak. Vagy szerintetek a dolgozó magyar embereknek ismerniük kell a kovalens kötéseket, vagy fejből szavazlniuk kell a Toldit? Vagy fejből ismerniük 200 évszámot?

Na ugye, ezek feleslegesek mind. De aki lepontozott, akkor indokoljon is.

Ráadásul a nagyszerű Orbán Viktor nevét ti is szándékosan elírjátok, vagy épp csüngőhasúzzátok, akkor én miért ne azt írjam, hogy tanyár? Ti megadjátok a tiszteletet a Miniszterelnök Úrnak? Na ugye, hogy nem adjátok meg, akkor én miért adjam meg a tiszteletet? Ti se adjátok meg. Akkor?:)

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!