Mit gondolsz a nettó 207 ezres fizetésért dolgozó tanárokról?
"Ha 8-ra megy délbe már úgy elmegy, mint a sicc. Ha 10-re jön elmegy már 15-kor"
De ez nem igaz. Én éltem át mellette gyerekként reggelente, hogy míg az osztálytársaim 8 előtt esnek be, én már 6:50-től az iskolában rohadok, mert anya ügyeletben van.
37#
Megtelik a fazék oszt elássa a kertbe. Nem viccelek.
32 "Remélem mindegyik felmond mihamarabb. "
A tanárok 95%-át nem veszik fel máshova. Tanítóknak semmilyen képességeik, tudásuk sincsen. Mind kuka. Max eladóak tudnak menni, ha felveszik őket
"#33 Mert ha a rendes tanítás mellett még magánórákat is kell adnia, ahhoz hogy életben maradjon akkor konkrétan az egész életét végigdolgozza. És még adót is kell csalnia, hogy emellett tisztességes keresete legyen. Ez nem a tanárok, hanem a rendszer szégyene. Mintha a Rákosi korszakban szidtad volna a gazdákat, amiért törvénytelenül feketén vágtak. Látszik, hogy a narancskomcsik egytőről fakadnak a népnyúzó parasztokkal."
És szerinted ha adózna is a magánórái után, akkor nem telne neki ételre? Dehogynem, csak tisztességesen kevesebb pénzük lenne. Akkor miről is beszélünk? Én nem láttam még éhező tanárt.
39 "Max. táppénz. Máshogy nem lehet, jogszabályok vannak erre."
Mondom : Nálunk úgy elmegy a tanár év közbe sielni, nyaralni mint asicc!
41 "De ez nem igaz. Én éltem át mellette gyerekként reggelente, hogy míg az osztálytársaim 8 előtt esnek be, én már 6:50-től az iskolában rohadok, mert anya ügyeletben van"
Ne viccelj! Én ezt látom. A tanárok három havonta megy egy reggeli ügyeletre, ha nem az egészet a ped.asszisztensek intézik. Ne akard itt amártírt eljátszani
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!