Az ellenzékiek szerint Románia már 10 éve megelőzte Magyarországot. Akkor miért nincs még eurójuk?
17
Akkor a román átlagbér, miért csak 77 százaléka a magyarénak?
23
De tényleg érdekel, hogy mit ír, hiszen náluk van a bölcsek köve. Fényéveket írt előzésben, de akkor annak a 77 százaléknak legalább 154 százaléknak kéne lennie.
#21-nek:
Én tudom.
Az, amikor a teljes táblázatban szereplő értékeknek külön-külön kiszámítod a százalékos viszonya alapján az összértékhez képesti jelenlétét, ennek a tényezőnek a segítségével pedig kiszámítod a tényleges átlagkeresetet.
Amit a kormány hazudozik az nem átlagKERESET, vagy JÖVEDELEM, hanem az összes jövedelem arányos szétosztása.
Kamuuuuuuu!
Ismét #21-nek:
Ha te keresel havi százezret, én meg egymilliót, akkor ugyebár ketten átlagosan keresünk 550.000 forintot, és ezt az orrod alá is dörgölném, ha sírna a szád hogy kevés a lóvé.
Hogy tetszene?
"Az ellenzékiek szerint Románia már 10 éve megelőzte Magyarországot. "
1. ilyen nincs, hogy "ellenzékiek szerint" - van olyan ellenzéki, aki szerint igen, s van aki másképp gondolja
2. senki soha nem mondott olyat, hogy 10 éve megelőzte Románia - illetve linkeld, hogy ki és mikor mondott ilyet
27
Na mi van? Amikor ti általánosítotok az nem probléma? Amikor meg benneteket általánosítanak, akkor meg vagy sértődve?
27: én mindig figyelek arra, hogy pontosan fogalmazzak.
sose mondom, hogy _minden_ fidesz-szavazó Stokholm-szindrómás birka, hiszen csak a nagyrészük az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!