Az ellenzékiek miért nem képesek elfogadni, hogy Magyarország nem diktatúra, hanem demokrácia?
Nem autokrácia, hanem demokrácia. Nézd meg amit linkeltem.
13.
ÉS Gyurcsi alatt mi volt?
Azért, azonosító nélküli rendőrökkel veretni az ártatlan tüntetőket (nem csak agresszívakat), nem épp demokratikus.Kínában csinálnak ilyesmiket.
Persze, Gyurcsány a meleg szarig benyalt a brüsszeli atyáknak, ezért minden el volt nézve neki.
"Az ellenzékiek"
Nem minden ellenzéki gondolja így, aki pedig igen annak agyára ment a baloldali média.
"#9
Nem az én dolgom ezt megindokolni, hogy miért demokrácia. Vannak akik ezt felmérik, szerintük az."
Haha a térkép szerint magyarország repedezett demokrácia, nem full demokrácia.
Ki mondta ki?
A "repedezett" demokrácia is demokrácia. Diktatúra semmiképp.
"#18
A "repedezett" demokrácia is demokrácia. Diktatúra semmiképp."
De ha valaki szerint Magyarország az hibrid rezsim, akkor szerinte se diktatúra, csak nem is demokrácia. Amúgy válaszolj meg nekem egy dolgot, a Fideszesek szerint ez az ország olyan hű de jó, de rendre nem kap jó besorolást.
A te felmérésedben is csak repedezett demokrácia. Máshol meg csak részben szabad ország. Akkor ez hogy is van? A Fideszesek szerint itt minden szép és jó, de a felmérők szerint meg nem. Egy Írország, Svédország, Ausztria bezzeg más színű, mint Magyarország. Jobb színű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!