Ellenzékiek. Örültetek annak, hogy a 2022-es választás
kampány Márki-Zay Péter vezetésével egy keresztény
kampány volt?
Figyelt kérdés
Márki-Zay Péter többször hivatkozott magára, mint akinek egyfajta szent isteni küldetése van, hogy megszabadítsa Magyarországot a „gonosztól” (az ő értelmezésében ez Orbán és a Fidesz)
Emellett többször hivatkozott a tízparancsolatra is, amit szerinte a Fidesz nem tart be, de volt idézett az evangéliumokból is.
A választás éjszakáján pedig, amikor kiderült, hogy példátlanul sokan szavaztak a Fideszre, ezekről a szavazókról azt mondta, hogy „az Úr bocsásson meg nekik, mert nem tudják mit cselekszenek”.
Nem értem magát a kérdést. Nem azért szavaztam MZP-re, mert keresztény. Szíve joga annak lenni, az sem érdekelne ha ateista lenne. Azért szavaztam rá, mert szimplán jobb volt a programja, és mint utólag ti is láthassátok, szinte mindent előre megjósolt, vagyis igaza is volt. Orbánnal sem az a baj, hogy keresztény. Az már inkább baj, hogy magukat kereszténynek titulálva (szavazatokért cserébe) olyan intézkedéseik/cselekedeteik vannak, mellyel távol állnak a kereszténységtől.
2022. aug. 30. 08:24
2/12 anonim válasza:
Hát inkább legyen keresztény kampány, mint "fidesztény"...
2022. aug. 30. 08:25
3/12 anonim válasza:
Mintha lenne bármilyen lényegi része is annak, hogy ki kampányól, amikor úgyis "Gyurcsány" lesz az egész!
2022. aug. 30. 08:27
4/12 anonim válasza:
Pont nem érdekelt.
2022. aug. 30. 08:27
5/12 anonim válasza:
Márky Zay nem keresztény. Aki járt valaha is templomba, az pontosan tudja, hogy kereszténységre hivatkozva rengeteg keresztény ellenes cselekedetre készült. Engedélyezte volna a meleg házasságot, az örökbe fogadást. Ezek keresztény ellenes tettek.
2022. aug. 30. 08:31
6/12 anonim válasza:
5-ös!
Tipikus állkeresztény vagy. A kereszténység a házasság előtti szexet és a válást is tiltja. Te mikor szexeltél? Gondolom nem házasság után. Annyira szeretem az ilyen álszent, b*rom embereket, mint te. Miattatok kellene bevezetni az IQ-teszthez kötött választási jogot.
2022. aug. 30. 08:40
7/12 anonim válasza:
Nem. Elegem van már a keresztény jobboldalból.
2022. aug. 30. 08:43
8/12 anonim válasza:
6-os. A kereszténység egyértelműen bűnnek tartja a homoszexuális kapcsolatot. Ha Márky Zay nem, akkor nem keresztény. Ez van.
2022. aug. 30. 08:51
9/12 anonim válasza:
Én meg egyértelműen bűnnek tartom, hogy vallási elveket erőszakoljanak rá egy egész társadalomra, legyen az muszlim, keresztény, vagy hindu, vagy akármi!
2022. aug. 30. 08:53
10/12 anonim válasza:
Ellenzéki oldalon csak akkor baj a kereszténység, ha a Fideszről van szó...
De csak szólok, ez is butaság, mert a Fidesz szavazók nagy része abszolút nem vallásos ember.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!