Miért nem vevők a magyar választók az ellenzék politikájára ?
A magyar ellenzék kicsit el van tévedve amikor a választókat hibáztatja a folyamatos választási vereségekért.
Elég furcsa hozzáállás a vevőt hibáztatni azért mert nem fogy egy termék.
Ott vagy a termékkel vagy a marketinggel van baj, és az eladó nem ismeri fel a piaci viszonyokat.
A politika ugyanolyan termék mint egy csoki. A fidesz el tudja adni az ellenzék meg nem.
39, gonodlom, nincs annyi műsoridejük, hogy 60 percig nyomassák a butaságait, elég arra 3 perc is.
Én végighallgattam minden interjúját és szörnyülködni szoktam rajta.
#36-37
Csak az összevágások margójára:
https://www.youtube.com/@parhuzamosuniverzumok2107/videos
Tudnál linkelni valami nem kormánypárti médiumról erről a Tordi féle kifejtésről valamit. Kíváncsi lennék, hogy tényleg nem e mondott alternatívát.
Egyébként meg nem a választókat gombázta le MZP. Hanem a fideszt bírálta, hogy úgy bánik a választóival, mint ha azok gombák lennének. Sötétben tartja és trágyával eteti őket.
#27: " hallgattak ebből azt szűrtem le, hogy az áfát nem akarják csökkenteni az szjat pedig emelni szeretnék a több kulcsal."
Nem hallgattak, ezerszer elmondták, hogy a felső kulcsot nem emelik, az alsót csökkentik. Ha ez hozzád nem jutott el, az is egy bizonyítéka annak, hogy nincsenek egyenlő médiafeltételek. Mondhat bármit az ellenzék, ha ahhoz csak a kormánymédia lencséjén keresztül férsz hozzá.
#36: "Márky-Zay előbb lebutagombázta a szavazókat"
Ebből is látszik, hogy nem hallgattad meg. Nem gombázott le senkit. Amit mondott, hogy a Fidesz gombának nézi a saját szavazóit. Ezt az érti félre, aki félre akarja érteni, vagy akinek félremagyarázzák.
"Egyébként meg nem a választókat gombázta le MZP. Hanem a fideszt bírálta, hogy úgy bánik a választóival, mint ha azok gombák lennének. Sötétben tartja és trágyával eteti őket."
Ja, ez aztán hatalmas különbség. Nem őket gombázta le, csak közölte, hogy ha hisznek a Fidesznek, akkor gombaként viselkednek. Micsoda különbség .) Ja, nem.
Már a gombás hasonlat is annyira bugyuta.
És az is naiv, rutintalan politizálásra vall, hogy nem képes valaki arra figyelni, hogy ne sértse meg semmivel a másik tábort.
Ennek az embernek semmi köze nincs a nagypolitikához, még egy párt tagja sem volt soha életében, most is egy egyszemélyes mozgalmat alapitott. Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!