A magyar emberrel bármilyen hasztalan munkáról el lehet hitetni, hogy hasznos?
Youtube-on szokott mostanában menni egy foodpanda reklám, amiben a futár azt mondja, hogy ha ő nem vinné ki a kaját, valaki nem enne.
A magyar átlagember is ilyen értelmi színvonalon van?
"A kérdésem pont erre vonatkozik, hogy a magyar ember bármilyen munkáról elhiszi, hogy az egy nemes életcél?"
Nem, nem hiszi. Nem is értem hogyan merült fel benned. A legtöbb magyar ember utálja a munkáját.
"Pl munkában van egy fél óra szünetünk, ha azalatt nem ér oda a kaja, akkor munkaidő végéig már nincs evészet."
De gondolom ezzel párhuzamosan tagadod, hogy kevés egzisztenciával rendelkezel, és nem mersz a fél órán túl enni, mert félsz a kirúgástól. Jól sejtem?
Jó munka, ahol evésért bünti jár, ha nem a fél órás időszakban csinálod? Nekem, mindegy, ha neked ez a jó.
A jó fizetést már nem is firtatom, hogy mihez képest jó.
Nekem pont az a tapasztalatom, hogy Magyarországon mindenki túlértékeli a saját munkáját. Pl. a HR-es p.csák teljesen komolyan gondolják, hogy nélkülük az egész cég nem működne.
Hogy egy munka mennyire jó, annak semmi köze hozzá, hogy szerződésszegésért értelemszerűen bünti jár. Márpedig ha a szerződésbe foglalt kijelölt munkaidőt valaki semmibe veszi, az az.
De miért fáj ez neked ennyire? Kb egy tucatnyi állítással felsültél már, most plusz mínusz egy baklövés már olyan mindegy.
Egy jó munkáért megéri betartani a szabályokat.
Gondolom te semmire nem vitted, ha számodra ez ennyire érthetetlen hozzáállás.
Kinek mi a jó munka. Nekem már BKK jegyellenőr is mondta, hogy jó munkája van. Persze, mert neki soha nem volt lehetősége jobb munkára, ezért már ennek is örül. A fizetését is dicsérte. És gondolom az ebédszünethez is így áll, mint te.
Nevetségesen naivak vagytok, már-már hálásak vagytok a BKK-nak, hogy alkalmaz titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!