Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar emberrel bármilyen...

A magyar emberrel bármilyen hasztalan munkáról el lehet hitetni, hogy hasznos?

Figyelt kérdés

Youtube-on szokott mostanában menni egy foodpanda reklám, amiben a futár azt mondja, hogy ha ő nem vinné ki a kaját, valaki nem enne.

A magyar átlagember is ilyen értelmi színvonalon van?

2022. dec. 18. 15:54
 41/93 anonim ***** válasza:
82%

"Az Einsatzgruppét egy teljes társadalom tartotta fenn az adójából"

Tehát még aközött sem vagy képes különbséget tenni hogy én mire költöm saját döntésemből a pénzem, és mások mire költik az adómat? Pedig már azt hittem, nem lehetsz ennél is lejjebb agyilag...

2022. dec. 18. 17:21
 42/93 A kérdező kommentje:

Te se eszel, ha nem viszik ki neked?

2022. dec. 18. 17:23
 43/93 anonim ***** válasza:
9%
Aki rendeli a kaját az nem is szegény. Nekem ne mondja senki, hogy micsoda nyomor van, amikor mindennap rendelt ételen él. Ami 10x annyi, mintha te magad alapanyagokből készítenéd
2022. dec. 18. 17:24
 44/93 anonim ***** válasza:
100%

"Te se eszel, ha nem viszik ki neked?"

Ha nem készültem kajával, így rendeltem, de az nem jött meg, vagyis nincs mit ennem, akkor értelemszerűen nem tudok enni.

2022. dec. 18. 17:25
 45/93 A kérdező kommentje:

És a büfét, vagy a sarki közértet se keresed fel, ugye?

2022. dec. 18. 17:26
 46/93 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, akkor ennyi erővel az internet is felesleges, hisz vakarászhatnád a micsodád egésznap, azzal is elmegy az idő.
2022. dec. 18. 17:26
 47/93 A kérdező kommentje:

Nem vakarászni szoktam, hanem verni.

2022. dec. 18. 17:27
 48/93 anonim ***** válasza:

"És a büfét, vagy a sarki közértet se keresed fel, ugye?"

De, de miért is? Pont azért, mert nem tudtam enni, hisz a futár nem hozta a kajámat. Vagyis lényegében épp megcáfoltad sajat magad, gratula :D

2022. dec. 18. 17:28
 49/93 A kérdező kommentje:

Vagyis ESZEL. Mégis adod a sok hülye válaszoló alá a lovat, aki szerint NEM ESZIK az, akinek nem viszik ki a kaját. Miért teszed? Miért jó neked, hogy ostoba válaszolókra támaszkodsz az álláspontod megvédéséhez, miközben tudnál értelmes érveket is felhozni?

2022. dec. 18. 17:30
 50/93 anonim ***** válasza:
49%

31 @ "A kérdező eléggé besült ezzel a kérdéssel, valószínűleg arra számított, hogy majd jó sok társra lel itt a kommentszekcióban, akivel hurroghat a magyarok értelmi szintjén."

Aztán rá kellett jönni, hogy ezek az emberek válaszolgatnak😂

2022. dec. 18. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!