A magyar emberrel bármilyen hasztalan munkáról el lehet hitetni, hogy hasznos?
Youtube-on szokott mostanában menni egy foodpanda reklám, amiben a futár azt mondja, hogy ha ő nem vinné ki a kaját, valaki nem enne.
A magyar átlagember is ilyen értelmi színvonalon van?
"Az Einsatzgruppét egy teljes társadalom tartotta fenn az adójából"
Tehát még aközött sem vagy képes különbséget tenni hogy én mire költöm saját döntésemből a pénzem, és mások mire költik az adómat? Pedig már azt hittem, nem lehetsz ennél is lejjebb agyilag...
Te se eszel, ha nem viszik ki neked?
"Te se eszel, ha nem viszik ki neked?"
Ha nem készültem kajával, így rendeltem, de az nem jött meg, vagyis nincs mit ennem, akkor értelemszerűen nem tudok enni.
És a büfét, vagy a sarki közértet se keresed fel, ugye?
Nem vakarászni szoktam, hanem verni.
"És a büfét, vagy a sarki közértet se keresed fel, ugye?"
De, de miért is? Pont azért, mert nem tudtam enni, hisz a futár nem hozta a kajámat. Vagyis lényegében épp megcáfoltad sajat magad, gratula :D
Vagyis ESZEL. Mégis adod a sok hülye válaszoló alá a lovat, aki szerint NEM ESZIK az, akinek nem viszik ki a kaját. Miért teszed? Miért jó neked, hogy ostoba válaszolókra támaszkodsz az álláspontod megvédéséhez, miközben tudnál értelmes érveket is felhozni?
31 @ "A kérdező eléggé besült ezzel a kérdéssel, valószínűleg arra számított, hogy majd jó sok társra lel itt a kommentszekcióban, akivel hurroghat a magyarok értelmi szintjén."
Aztán rá kellett jönni, hogy ezek az emberek válaszolgatnak😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!