Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar emberrel bármilyen...

A magyar emberrel bármilyen hasztalan munkáról el lehet hitetni, hogy hasznos?

Figyelt kérdés

Youtube-on szokott mostanában menni egy foodpanda reklám, amiben a futár azt mondja, hogy ha ő nem vinné ki a kaját, valaki nem enne.

A magyar átlagember is ilyen értelmi színvonalon van?

2022. dec. 18. 15:54
 21/93 anonim ***** válasza:
92%

Ami neked haszontalan, az másnak hasznos vagy a megélhetését jelenti.

Átlagembernek nem bonyolult ez!

-Lehet, hogy visszább kellene venni az átlagon felüliség tévképzetéből!

2022. dec. 18. 16:43
 22/93 A kérdező kommentje:

Ha számodra a hasznos munkába a vízgereblyézést is beletartozik, amennyiben az valakinek a megélhetését jelenti, akkor szerintem neked vannak súlyos problémáid a szavak jelentését illetően. Nekem eszembe nem jutna a vízgereblyézést akkor se hasznosnak nevezni, ha fizetést kapnék érte.

2022. dec. 18. 16:48
 23/93 A kérdező kommentje:

Igen, egy reklám próbálja motiválni a futárokat, és mint látjuk meglehetősen jól csinálja, hisz már a GYK válaszolóinak több, mint fele motiváltan végezné ezt a munkát.

2022. dec. 18. 16:50
 24/93 anonim ***** válasza:
89%

"a számodra a hasznos munkába a vízgereblyézést is beletartozik"

Senki nem írt ilyesmit. Azért az már elég ciki, ha annyira beégsz érvek nélkül, hogy mások szájába adsz hazugságokat hogy egyáltalán valamibe bele tudj kötni...

2022. dec. 18. 16:56
 25/93 anonim ***** válasza:
24%

"Hogyan eszed meg a rendelt kaját, ha nem viszi ki a futár? Elviszi a galamb vagy mi?"

A rendelt kaját nem eszed meg, csakhogy ha nem eszed meg a rendelt kaját, attól még tudsz enni mást. ERGO A RENDELT KAJÁRA SINCS szükséged. A kérdésben az szereplt, hogyha a futár nem viszi ki, valaki nem enne. Ez pedig nevetséges hozzáállás. Én is rendeltem már kaját a netpincérről, de ne mondja már egy kajafutár azt, hogy a társadalmat építi a munkája.

2022. dec. 18. 16:59
 26/93 A kérdező kommentje:

Akkor miért azt állítod, hogy "ami neked haszontalan, az másnak hasznos vagy a megélhetését jelenti"?

Miért állítod szembe a haszontalanságot és a megélhetést, ha szerinted is jelentős mértékben fedik egymást?

2022. dec. 18. 17:00
 27/93 anonim ***** válasza:
88%

"Akkor miért azt állítod, hogy "ami neked haszontalan, az másnak hasznos vagy a megélhetését jelenti"?"

Nem állítottam ilyet. De egyébként jogos. Ha rengeteg ember hajlandó fizetni valamiért, az elég hasznos, hisz igen komoly igényt elégít ki (elvégre ha nem tenné, nem is fizetne érte senki). Vagyis a munkának van haszna, akkor is, ha neked személyesen pont nem származik hasznod belőle.

2022. dec. 18. 17:03
 28/93 A kérdező kommentje:
27-es jól mutatja, hogy legjobb ignorálni az ostoba kérdéseiteket. Ha válaszol valaki rá, máris megy a lepontozás.
2022. dec. 18. 17:04
 29/93 anonim ***** válasza:
83%
A kérdező eléggé besült ezzel a kérdéssel, valószínűleg arra számított, hogy majd jó sok társra lel itt a kommentszekcióban, akivel hurroghat a magyarok értelmi szintjén.
2022. dec. 18. 17:05
 30/93 anonim ***** válasza:
82%
A magyarok? A fejlett országok mindegyikében teljesen hétköznapi dolog az online rendelés. A kerdező kicsit elmaradt a fejlődésben...
2022. dec. 18. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!