Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar emberrel bármilyen...

A magyar emberrel bármilyen hasztalan munkáról el lehet hitetni, hogy hasznos?

Figyelt kérdés

Youtube-on szokott mostanában menni egy foodpanda reklám, amiben a futár azt mondja, hogy ha ő nem vinné ki a kaját, valaki nem enne.

A magyar átlagember is ilyen értelmi színvonalon van?

2022. dec. 18. 15:54
 31/93 A kérdező kommentje:

Ja, hogy akkor az Einsatzgruppe is hasznos munkát végzett, hisz valakinek olyannyira szüksége volt a munkájukra, hogy még jól meg is fizette őket.

Most komolyan ilyen emberekkel kell vitatkoznom? Aztán engem is elővesznek, hogy fasisztákkal társalgok.

2022. dec. 18. 17:07
 32/93 A kérdező kommentje:

Nem pont arra vártam, hogy a válaszolók értelmi színvonala bizonyítani fogja az igazamat.

2022. dec. 18. 17:08
 33/93 anonim ***** válasza:
75%

"Ja, hogy akkor az Einsatzgruppe is hasznos munkát végzett, hisz valakinek olyannyira szüksége volt a munkájukra, hogy még jól meg is fizette őket"

Szövegértés egyes. Ami különösen röhejes hogy pont te károgsz a válaszolók értelmi szintjéről, miközben egyszerű szövegek értelmezésén is elhasalsz :D

Na most olvasd el újra azt a kommentet, és próbáld meg értelmezni is!

2022. dec. 18. 17:11
 34/93 anonim ***** válasza:
100%

"Youtube-on szokott mostanában menni egy foodpanda reklám, amiben a futár azt mondja, hogy ha ő nem vinné ki a kaját, valaki nem enne."

De most komolyan, ez az állítás nem igaz? :D

2022. dec. 18. 17:12
 35/93 A kérdező kommentje:

Mert te nem eszel, ha mondjuk a pizzafutár nem viszi ki, amit megrendeltél?

Miért vagy hazug ember?

2022. dec. 18. 17:13
 36/93 A kérdező kommentje:

Pontosan mit értettem félre? A foodpandás futároknak párezer ember fizet. Az Einsatzgruppét egy teljes társadalom tartotta fenn az adójából, és csa a tagjainak száma több volt, mint ahány ember Budapesten foodpandás ételt rendel.

2022. dec. 18. 17:15
 37/93 anonim ***** válasza:
88%

Én sem értem, miért okoz egy ilyen egyszerű ténymegállapítás ekkora lelki törést neked, kérdező. Egy szót sem szólt senki arról, hogy ne lehetne futárok nélkül is étkezni. De mivel létezik ez, mint lehetőség, számtalan ember él is a lehetőséggel. És ugye hiába rendelnének, ha nem lennének futárok, nem ennének, ez elég magától értetődő.

Vajon mennyi IQ kellhet egy ilyen egyértelmű állítáa fel nem fogásához?

2022. dec. 18. 17:19
 38/93 A kérdező kommentje:
Megnéztem, tévedtem. Csak 3000 volt az Einsatzgruppe állománya.
 39/93 Koplárovics Béci ***** válasza:
92%

"A magyar emberrel bármilyen hasztalan munkáról el lehet hitetni, hogy hasznos?"

Én elhiszem, hogy a te munkád teljesen haszontalan.

40/93 A kérdező kommentje:

Te is hazudozol.

2022. dec. 18. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!