A magyar emberrel bármilyen hasztalan munkáról el lehet hitetni, hogy hasznos?
Youtube-on szokott mostanában menni egy foodpanda reklám, amiben a futár azt mondja, hogy ha ő nem vinné ki a kaját, valaki nem enne.
A magyar átlagember is ilyen értelmi színvonalon van?
Pontosan mikor ragadtam ki és mit a kontextusából?
Akkor jól értem, hogy szerinted a futár hülyeségeket beszél, és többet akar belelátni a munkájába, mint amennyit kellene?
Ha valaki hazamegy egy hosszú nap után, akkor nem feltétlenül van ereje már elmenni bevásárolni és főzni.
Persze valamikor működik, de nem mindenki akar minden este szendvicset enni.
Nem tudom mi neked az abszolút igazság abban, hogy "nem enne", miközben enne.
"Nem tudom mi neked az abszolút igazság abban, hogy "nem enne", miközben enne."
Ha más megoldás kell hogy valaki enni tudjon, akkor az eredeti evést értelemszerűen nem sikerült végrehajtani. Te most azt képzelted hogy a futár azt állítota, hogy soha többé semmi mást nem ehet az ember, vagy mi a fenét nem vagy képes ennyire felfogni?
Nem képzeltem azt, hogy soha többé nem fog mást enni. Azt képzeltem, hogy ha valakinek nem viszik ki az ebédjét, az még vacsoraidő előtt is fog enni valamit.
"Azt képzeltem, hogy ha valakinek nem viszik ki az ebédjét, az még vacsoraidő előtt is fog enni valamit."
Nem feltétlen. Sőt, gyakran nem. A legtöbb ismerősöm is és én is a leggyakrabban olyankor rendelünk, ha sietünk, és nincs idő se főzni, se boltba rohangálni. Pl munkában van egy fél óra szünetünk, ha azalatt nem ér oda a kaja, akkor munkaidő végéig már nincs evészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!