Igaz, hogy a gender "alapítói" támogatták a pedofíliát?
A gender szellemi alapítói közé tartozott Simone de Beauvoir feminista élharcos és Michel Foucault filozófus, akit többen megvádoltak régi kollégái közül pedofil bűncselekmények elkövetésével is.
Ami tény, hogy ezek az emberek több értelmiségivel együtt 1977-ben egy pedofíliát dekriminalizálni szándékozó petíciót nyújtottak be.
A 444 szerint:
"Nem arról volt szó, hogy az ilyen petíciók aláírói a gyakorlatban feltétlenül pedofilok lettek volna, a legtöbben ideológiai alapon tekintettek egyenrangú polgárként a gyerekekre, akiknek egyenlő jogokat biztosítottak volna." - ami szerintem a lényegen nem változtat, legalizálni akarták a gyermekmegrontást.
Ki mit gondol erről?
58: Akkor... A balenciaga reklámja sem volt pedofil meg gyerekeket szexualizáló mert ruhát hordani nem egy ideológia elfogadása, vagy az más mert... tudja a f#sz. Trump se volt kretén példa, mert konkrétan kiszakított egy elég szép szeletet a republikánus táborból a saját személye mentén, mondhatjuk hogy "trumpistának" lenni is egy ideológia.
De a halálbüntetés eltörlésénél sem vonta le senki azt a következtetést, hogy akkor az állam innentől kezdje támogatja a bűnözést. Én sem értek egyet a dekriminalizásával sem, de attól tudom a szavak jelentését. XD Nem kell ahhoz félremagyaráznom őket, hogy a saját véleményem biztosabbnak érezzem, meg még az általam nem kedvelt gendernek is odaszúrjak. Ez a pedofilokkal összemosás annyira unalmas meg buta, nem is értem.
Nem tudsz konkrétan olyan ideolóigát mondani az emberi történelemből, amiken ne osztozott volna az átlag Béla pedofilokkal, gyilkosokkal, erőszaktevőkkel. Mindenhonnan én is emeljek ki egy prominent képviselőt és mondjam azt hogy "ha te is ezt vallod akkor pont olyan vagy mint ő!!!!", habzó szájjal persze.
A másik kérdésem. Annak idején a lányokat gyerekként házasították ki és egy ilyen világra épült rá a mai kultúránk. Akkor egész Európa pedofil?
#54: "Igaz, hogy a "jobberek" támogatták a rasszizmust? Elvégre harcoltak a rabszolgaság felszámolása ellen!!!!"
A rabszolgákat felszabadító Lincoln republikánus volt.
Olyan összefüggések vannak a fejedben amiknek nincs semmi értelme a normális emberek számára, így pedig lehetetlen választ adni a kérdésre. Talán ideje lenne egy kicsit kitisztítani a gondolataidat; nem olvasni semmit a témában pár hétig, mert elég aggasztó hogy mennyire el vagy szakadva a realitástól. Pláne úgy, hogy semmi értelme így hergelned magad. Nemlétező ellenségekkel "küzdesz", a küzdelem szó pedig azért van idézőjelben mert a küzdelmed csak annyiból áll, hogy megszállott módjára keresel negatív infókat bizonyos emberekről (jelen esetben olyanokról akik jó fél évszázada halottak, ráadásul közük sincs magyarországhoz) abban a reményben hogy valami olyat találsz, ami felidegesít. Ez nem egészséges.
Ezt pedig még csak nem is rosszindulatból mondom, csak simán rossz látni amikor valaki ilyen mániás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!