Igaz, hogy a gender "alapítói" támogatták a pedofíliát?
A gender szellemi alapítói közé tartozott Simone de Beauvoir feminista élharcos és Michel Foucault filozófus, akit többen megvádoltak régi kollégái közül pedofil bűncselekmények elkövetésével is.
Ami tény, hogy ezek az emberek több értelmiségivel együtt 1977-ben egy pedofíliát dekriminalizálni szándékozó petíciót nyújtottak be.
A 444 szerint:
"Nem arról volt szó, hogy az ilyen petíciók aláírói a gyakorlatban feltétlenül pedofilok lettek volna, a legtöbben ideológiai alapon tekintettek egyenrangú polgárként a gyerekekre, akiknek egyenlő jogokat biztosítottak volna." - ami szerintem a lényegen nem változtat, legalizálni akarták a gyermekmegrontást.
Ki mit gondol erről?
30; Tudtommal az egyház mint szervezet fellép a pedofil papokkal szemben, kiátkozzák őket és átadják a rendőrségnek. De ha te annyira okos vagy, hogy tudod a pontos megoldást, akkor részletezd, hogy mivel szűrnéd ki őket, mert az kevés lesz érvnek, hogy szerinted nem lép fel "kellően".
Jézus krisztus főbenjáró bűnként tekintett a pedofíliára, ő a keresztény eszmerendszer megalapítója, mint tudjuk. És most már azt is tudjuk, mit támogattad a te eszmerendszered alapítói.
"ha a társadalmi nem létezik, akkor létezik társadalmi rassz is,"
Nézd nem nagyon vágom ezt a gender bizbaszt, de szerintem társadalmi nem alatt a nemi szerepeket és sztereotipiákat értik. PL. A szoknya nőies. A sirás lányos. A férfi tartja el a saládot. A nő főz. Meg ilyenek.
"A legszélsőségesebb elvtársaid a péniszre és vaginára is mint társadalmi konstrukció tekintenek"
Na ilyennel én is találkoztam.
"Jézus krisztus főbenjáró bűnként tekintett a pedofíliára, ő a keresztény eszmerendszer megalapítója, mint tudjuk. És most már azt is tudjuk, mit támogattad a te eszmerendszered alapítói."
Viccesen hangozhat ez egy muszlimtól de linkelnéd ahol azt mondja hogy főbenjáró bűn?
Plusz az alapvető probléma hogy itt arról van szó hogy az egyházat mint szervezetet kritizálják amiért nem lép fel megfelelően. Nem jézust.
33; ha nem nagyon vágod, akkor ne nagyon szólj hozzá :). Messze nem csak a társadalmi nemeket jelenti, olvass utána a konstrukcionizmusnak, Derriádának például (jelentős filozófus, ő is a pedofil aláírók között volt).
A gender mindenre mint társadalmi konstrukció tekint, ahogy korábban leírtam a teljes biológiát beleértve, tehát ilyesformán tagadva azt. De nem csak azt, tulajdonképpen bármit tagad és ezen bármi bármi lehetséges, szerinte ehhez bőven elég az, ha te úgy gondolod. Ha pl. azt mondom a Napról, hogy az számomra egy fekete kecske, akkor az onnantól az. Ugyanígy lehetek kipufogócső is, ha annak érzem magam, és ugyanígy relativizálhatom a pedofíliát is.
Tudom, hogy őrültségnek hangzik: az is.
"Plusz az alapvető probléma hogy itt arról van szó hogy az egyházat mint szervezetet kritizálják amiért nem lép fel megfelelően. Nem jézust."
Ha ez így van, akkor meg hogy jön ez ide, mivel ez a szervezet hiányosságait minősíti max, nem pedig Jézust. Azonban a gender alapítóit igenis minősíti az, hogy milyen emberek voltak.
"31: Aha, amikor már fény derül a bűncselekményekre és büntetőeljárás indul."
Szerinted mikor szokott büntetőeljárás indulni bármilyen bűncselekményben? Amikor még nem derült ki?
Amúgy beindult a terelés, látom.
"Ha ez így van, akkor meg hogy jön ez ide, mivel ez a szervezet hiányosságait minősíti max, nem pedig Jézust. Azonban a gender alapítóit igenis minősíti az, hogy milyen emberek voltak."
Te hoztad fel jézust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!