Az miért van, hogy Orbánt csügőhasúzzák, köpcösözik, testszégyenítik a balosok, de emellett teljesen oké nekik, hogy megválasztanak egy kórosan elhízott férfit szépségkirálynőnek?
Merthogy ez a "nőt" most csodálni kell a "bátorságáért", szigorúan ügyelve arra, hogy nehogy észrevegyük azt, hogy mi van a lába közt és beszakad-e alatta a mérleg.
Ez miért van rendben nektek, kedves baloldali 444 és Telex-fanok, ellenzékiek? Nem érzitek, hogy kissé ellentmondásos az, amit leműveltek?
Nem, nem érzem, én még nem választottam soha semmilyen szépségkirálynőt. Teljesen oké az orbánt gúnyolni, hiszen ő is gúnyolódik mindenen, emellett egy sportos embernek hirdeti magát 😅
Az tényleg ellentmondásos hogy a fideszesek jobboldalinak hirdetik magukat, és elég szélsőségesen balos dolgokat művelnek.
"teljesen oké nekik, hogy megválasztanak egy kórosan elhízott férfit szépségkirálynőnek"
Nem, miért lenne ez rendben? Te, kérdező, láthatóan valami rendkívül elferdült képpel rendelkezel a valóságról, ha azt hiszed, hogy azért mert valaki ellenzéki, automatikusan egyetért minden lmbtq témájú hírrel.
Szóval, kedves kérdező, én ellenzéki vagyok, és perverz, visszatetsző dolognak tartom ezt a hírt. Próbáld értelmezni, hogy az ellenzéki oldalon nem olyanok vannak, mint a fideszoldalon, ahol mindenkinek ugyanazt kell mindig bégetni.
"az ellenzéki oldalon nem olyanok vannak, mint a fideszoldalon, ahol mindenkinek ugyanazt kell mindig bégetni."
Miután ezzel máris összemostál minden fideszessel (nem vagyok az), így érdekes, hogy rajtam kéred számon az álalánosítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!