Az miért van, hogy Orbánt csügőhasúzzák, köpcösözik, testszégyenítik a balosok, de emellett teljesen oké nekik, hogy megválasztanak egy kórosan elhízott férfit szépségkirálynőnek?
Merthogy ez a "nőt" most csodálni kell a "bátorságáért", szigorúan ügyelve arra, hogy nehogy észrevegyük azt, hogy mi van a lába közt és beszakad-e alatta a mérleg.
Ez miért van rendben nektek, kedves baloldali 444 és Telex-fanok, ellenzékiek? Nem érzitek, hogy kissé ellentmondásos az, amit leműveltek?
Nem az dönti el, kinek van igaza, hogy hányan vannak vele egyező állásponton. Kijelentésed ismert érvelési hiba.
Nem olvasgatok youtube videók alatt kommenteket, mert nem hozzáértők írják őket, hanem hétköznapi látogatók.
Ez alapján nem jelenthető ki, melyikőnk épeszű és melyik nem, az állításod hamis dichotómia, szintén jól ismert érvelési hiba.
Valahányszor hozzászólsz, mindig lejáratod magad XD
41: teljesen igazad van, nem az dönti el valami helyességét, hogy hányan vallják ugyanazt. Azonban te voltál az, aki ebből a felvetésből indultál ki ezzel a kijelentéseddel:
"Amíg nem tudsz a konkrét érvekre konkrét válaszokat adni, csak személyeskedsz, addig épeszű ember nem fog tudni igazat adni neked."
Magyarul vita helyett megpróbáltad az álláspontomat úgy beállítani, mintha azt minden épeszű ember (tehát a többség) elutasítaná. Itt tehát te hibáztál legelőször az érvelést illetően, hiszen azok hiányában támadtál vissza és az általad vélt többség segítségát hívtad.
A kommentek olvasgatását azért mégis ajánlom, mert bár valóban nem perdöntő önmagában az, hogy hányan vannak egy adott állásponton, de talán ismered a mondást: "Ha körülötted már mindenki hülye, akkor jó eséllyel épp te vagy az."
Értelmezd már amit írt:
"Amíg nem tudsz a konkrét érvekre konkrét válaszokat adni, csak személyeskedsz"
Tehát nem az álláspontoddal van a baja, hanem azzal, hogy érvelés helyett bunkózol.
"teljesen igazad van, nem az dönti el valami helyességét, hogy hányan vallják ugyanazt. Azonban te voltál az, aki ebből a felvetésből indultál ki ezzel a kijelentéseddel: ..."
Ez nem igaz, semmilyen módon nem érzékeltettem azt, hogy azért ne lenne igazad, mert többen lennének, akik nem értenek egyet veled. Nem kvantitatív, hanem kvalitatív a kijelentésem.
"Magyarul vita helyett megpróbáltad az álláspontomat úgy beállítani ..."
Egyik kérdésed alatt sem akarsz megérteni elemi szintű logikát igénylő mondatokat sem: a 34-es és 38-as válaszom is arra futott ki, hogy TE nem vagy képes észérvekre észérvekkel válaszolni, csak személyeskedéssel, sértegetéssel. Erre most azt írod, hogy én nem érveltem. A mocskolódó válaszaid mind a te neved alatt lettek kiírva, nehéz lenne letagadnod. Ezek a válaszaid mind sunyi és gyáva embernek mutatnak téged.
"talán ismered a mondást: ..."
Hát nekem még sosem mondták ezt, de ha neked igen, akkor már értem az okát XD
Én nem vagyok ellene, hogy egy transz nőt válasszanak szépségkirálynővé, de amit itt toltok az tényleg vicc a köbön :)
Miért tagadjátok le, hogy szépségkirálynőt választottak? Mert nincs benne a rendezvény nevében, hogy "beauty"? A Miss Greater Derry a Miss America egyik alága, tehát igen, SZÉPSÉGVERSENY. Ha nem a szépség dönt, akkor mit választanak egy random nőt? :D Ismerjétek már el egyszer, hogy roahdt gáz a transz propaganda, amit támogattok, és itt sajnos igen, a többi nőt megszégyenítve választottak győztesnek egy undorító rusnyaságot... Lehet szépíteni a valóságot, de a győztest biztosan nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!