Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » LMBTQ-sok, nem gondoljátok,...

LMBTQ-sok, nem gondoljátok, hogy ezzel a gender hülyeséggel ti pont ugyanolyan őrültek vagytok, mint a Soros-hívő jobberek?

Figyelt kérdés

Az LMBTQ-gender vonal azt vallja, hogy aki valaminek mondja magát, ő onnantól az. A South Park világát éljük:

https://www.youtube.com/watch?v=KjEmcIQE9L4

Ha tehát én sárkánynak érzem magam, akkor onnatól a társadalomnak ehhez bólogatnia kell, különben náci:

https://www.youtube.com/watch?v=_d_nycoiLwo

A jelenleg létező nemi identitások:

[link]

Nem gondoljátok, hogy pont ugyanolyan fanatikus, józan észt megtagadó őrültek vagytok, mint akiket szidalmaztok?

2022. nov. 19. 02:06
A kérdező szavazást indított:
Nem hiszem, hogy őrült lennék, a linkeken szereplő dolgok mind valósak.
Támogatom a gendert, de már nekem is néha sok, ami történik.
Nem támogatom a gendert, csak jöttem jöttem ide röhögni.
35 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%

Másik válasz:

Nem támogatom a gendert, de a kis pöcsöd miatt muszáj komplexusból ilyen dolgokkal foglalkoznod? Jobber sem vagyok. Sem baller.

2022. nov. 19. 02:34
 2/21 A kérdező kommentje:
De igen, támogatod. Mert jellemzően az ilyeneknél szoktak már az első mondatnál elfogyni az érvek és jön a kispöcsözés meg a többi gyáva személyeskedés.
2022. nov. 19. 02:41
 3/21 anonim ***** válasza:
93%

Liberális vagyok, de nem támogatom az LMBTQ-mozgalmat. Az a véleményem, hogy a gender úgy létezik, mint mondjuk a vallás: Mentális konstrukció, ha hiszel benne, akkor számodra valós. Azért tartom butaságnak azt, hogy törvényekkel kötelezik az embereket a genderben való hitre, mert ilyen alapon akkor a vallást is kötelezővé tehetnék, mint valami teokráciában.

"Kötelező hinni a 30 genderben"

"Kötelező hinni Istenben"

"Kötelező hinni Micimackóban"

Nekem mindhárom állítás ugyanolyan nevetséges.

2022. nov. 19. 02:44
 4/21 anonim ***** válasza:
80%
Most akkor lehet válaszolni, vagy mindenkit le fog ugatni a kérdező?
2022. nov. 19. 02:46
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

A progresszív érzelemmotiváltakat kérdezte, onnantól kezdve bármi lehet.

Lásd 1-eske.

Aztán hogy milyen élőlény válaszol a kérdésre, a franc tudja már. Mondjuk egy agenderflux

2022. nov. 19. 05:35
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Szállj már le a témáról!!
2022. nov. 19. 06:43
 7/21 Isti22 ***** válasza:
65%

A gender a szociológia azon területe, amely a társadalmat vizsgálja nemi alapon. Ez egy tudományterület, egy jelenség vizsgálata, nem hit kérdése.

A sorosozás meg egy részben valós dolgokra alapuló, hisztériakeltő hazugságkampány, amely ráadásul még következetlen is.

2022. nov. 19. 06:51
 8/21 A kérdező kommentje:

8, annyira van köze a tudományhoz, mint a szcientológiának:

[link]

2022. nov. 19. 07:14
 9/21 anonim ***** válasza:
67%

Kikhez szól a kérdés?

Mert hogy bocsi de én nem vagyok LMBTQ. Egyszerű leszbikus lany vagyok és nem sok közöm van se a transzokhoz se a nembinárisokhoz. Megint egy kérdés ahol az illető gyulolkodik de azt se igazán tudja mire

Hogy vannak e LMBTQ-s szervezetek általi túlkapások?

Nyilván

Mint ahogy a melegek közt is annyi az idióta mint a heterok között

De hogy te ezen ennyire megorulj hogy napi 40kerdest írj ki és direkt ilyen cikkeket olvass azt nehéz feldolgozni

Menj igyál egy sört és felejts el minket. Hidd el egy lmbtq szervezet se fog kopogni az ajtodon hogy foglalkozz velük

2022. nov. 19. 07:17
 10/21 anonim ***** válasza:
"isti22 " 🤣🤣🤣🤣🤣
2022. nov. 19. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!