LMBTQ-sok, nem gondoljátok, hogy ezzel a gender hülyeséggel ti pont ugyanolyan őrültek vagytok, mint a Soros-hívő jobberek?
Az LMBTQ-gender vonal azt vallja, hogy aki valaminek mondja magát, ő onnantól az. A South Park világát éljük:
https://www.youtube.com/watch?v=KjEmcIQE9L4
Ha tehát én sárkánynak érzem magam, akkor onnatól a társadalomnak ehhez bólogatnia kell, különben náci:
https://www.youtube.com/watch?v=_d_nycoiLwo
A jelenleg létező nemi identitások:
Nem gondoljátok, hogy pont ugyanolyan fanatikus, józan észt megtagadó őrültek vagytok, mint akiket szidalmaztok?
A sok felsorolt identitásból több téged is jellemez valószínűleg, csak nem tudsz róla. Annyi történt, hogy nem tabu már teljesen a szexualitás, így az ahhoz kapcsolódó különböző jelenségek, preferenciák kaptak valami nevet.
Attól, hogy korábban ezeknek nem volt neve, még ugyanúgy léteztek, olvass csak el egy 500 évvel ezelőtti regényt, a viselkedésük alapján sok szereplőről ott is rá lehet jönni, hogy milyen az identitása.
Én egyébként heteró vagyok, de soha nem értettem, miért van az, hogy sok ismerősöm képes az egyéjszakásokra, engem meg egyáltalán nem vonz ez, hanem csak akkor feküdnék le valakivel, mikor megismertem, és az alapján szimpatikus. Időközben megtudtam, hogy ezt úgy nevezik, hogy demiszexualitás. De attól, hogy nem tudtam a nevét, még ugyanígy fennállt ez a helyzet.
"A sok felsorolt identitásból több téged is jellemez valószínűleg, csak nem tudsz róla."
Nézd már meg, hogy miket írnak, kb. bármi, amit egy ember szerethet vagy érez akár fizikailag is, kapott egy új nevet :D
Olyan, minthogy én szeretek mondjuk a réten a napfényben ugrálni, akkor mostantól sunshinejumpszexuális vagyok :D
Igen, a dolgoknak van neve.
Régen az emberek hajszínekre is annyit ismeretek, hogy fekete, barna, szőke vörös, most meg van félmillió árnyalat eperszőkétől a hollófeketéig. Nem értem, miért zavar az valakit, ha neveket adunk jelenségeknek.
Mert frusztrált,azért
Miért foglalkozik valaki ennyit egy témával ami nem érinti öt? Mert frusztrált
Kérdezőnk is tele van vele
"Kötelező hinni Micimackóban"
Csak azt ne mondd már nekem, hogy a Micimackó nem létezik! Hiszen nap mint nap látom a tv-ben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!