A gender szellemi atyja valóban pedofil volt?
Michel Focault-ot tartják a gender egyik alapító atyjának, akit a jobboldal természetesen igyekszik mindenképp pedofilnak beállítani, a baloldal pedig mentegetni.
Való igaz, hogy jelenleg is élő kollégái állítják róla, hogy Tunéziában anno pénzért kiskoúakkal létesített szexuális kapcsolatot a helyi temetőben. Bizonyíték erre nincs, de azért sokat elmond, hogy két neves tudós is állította ezt róla, egyikük szerint ez róla akkoriban köztudott volt.
Ami viszont tény, és ezt a 444 is leírja, hogy az ideológiájában (későbbi gender) támogatta a gyermekekkel való szexuális kapcsolat dekriminalizálását.
"Michel Foucault tehát egészen biztosan nyílt támogatója volt a pedofil szexuális viszonyok legalizálásának, de a korszellem miatt ebből nem következik feltétlenül egyenesen, hogy ő maga is gyakorló pedofil lett volna. Persze nem is csökkenti a dolog esélyét."
Tud valaki erről esetleg többet?
2; mi konkrétan benne a hazugság? hogy pedofil volt (nem állítottam), vagy az, hogy többen állítják ezt róla jelenleg élő kortársai, kollégái is?
Vagy csak nincsenek érveid?
Miért kéne törölni?
A kedvenc libsi portál is megírta.
Akkor töröltessen az egész 444 is!
Ahogy utána olvastam, tényleg nincs bizonyíték arra, hogy bűncselekményt követett volna el (nyilván ez nem zárja ki), csak állítások.
Szerintem ezt összemosni az egész LMBTQ és gender ideológiával annyira értelmes, mint az egész vallást, kereszténységet elítélni a pedofil papok miatt. Nyilván a pedofília büntetendő, es ezek a papok, vagy adott esetben filozófus ha valóban elkövetnek ilyen tetteket a börtönben a helye, de a kereszténység, vagy az elfogadás ettől nem lesz hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!