Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melegek és örökbefogadás. Mi...

Melegek és örökbefogadás. Mi az, amit egy meleg pár jobban meg tud csinálni gyereknevelés kapcsán, ami egy férfi-nő tagú párnál nincs meg?

Figyelt kérdés

Sokszor érvelnek azzal az LMBT-k, hogy evolúciósan is megvan a funkciója a meleg szülőpárosnak, mivel ha pl. a normál pár férfi tagja vadászni megy, az asszonynak meg más dolga van vagy már nem él, akkor be tudnak szállni a gyereknevelésbe. Ezt értem, de viszont ezt egy másik normális pár is meg tudja csinálni, nem szexualitás kérdése.

Mi az, amihez egy meleg pár kell, amit csak ők tudnak a gyereknevelésben megcsinálni szemben egy férfi-nő párral?

2022. nov. 28. 05:29
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

40# Én nagyon sajnálom, kérdező, ha nem tudsz szöveget értelmezni, de ez nem az én hibám (esetleg a magyartanárodé).

"részetekről megint a durva csúsztatás és általánosítás, mivel ezzel a kijelentéseddel két dolgot sugalmazol:

az egyik, hogy a normális párok nagy része le se tojja a gyerekét, a másik, hogy melegek közt nincsenek a gyerekeiket letojó, karrierista majmok. Mindkettő hamis állítás."

Ez egy BAROMSÁG.

1. Nincs "részetekről" - én EGYEDÜL írtam, amit írtam, ez a saját véleményem, senki másé. Ugyanolyan röhejes vagy, mint a másik "okos", aki szerint én valójában te vagyok, egy másik nicknévről :-))))) Hát elég tudathasadásos ember vagyunk... :-)))))

2. SEHOL NEM "SUGALLTAM", hogy a melegek között nincsenek a gyerekeiket letojó, karrierista majmok.

EZ A HAMIS ÁLLÍTÁS - hogy ilyet sugalltam volna!

Ha birtokában lennél elemi szövegértelmezési képességeknek, akkor értenéd, hogy mit jelent a kezdőmondatom:

"Szerintem semmi - nem lehet így általánosítani. A gyermeknevelésre való képesség EGYÉNI SKILL, nem a szexuális orientáció függvénye."

Fordítsuk le magyarról magyarra, óvodás szinten: azt írtam, hogy SEMMI NINCS, amit egy meleg pár jobban meg tudna csinálni, mint egy férfi-nő tagú pár, mert ez EGYÉNI SKILL, tehát senki nem lesz ab ovo jobb vagy rosszabb szülő attól, mert meleg vagy heteró.

Ez EGYÉNI SKILL - azaz mindkét kategóriában vannak jó és csapnivaló szülők is (meg átmenetek is a kettő között).

Azt írtam továbbá, hogy:

"A melegek esetében annyi a "szerencse", hogy természetes úton egy meleg pár nem pottyant oda egy gyereket, akinek aztán minden joga megvan az egész életét elb..ni, csak azért mert ő "csinálta" (azaz kefélt egy jót)."

Ez pont azt jelenti, amit írtam: egy meleg pár nem tud biológiai úton gyermeket nemzeni és szülni (közöset semmiképp nem), ezért CSAKIS ÖRÖKBEFOGADNI TUDNAK.

Pontosan azt állítottam, hogy mivel csakis örökbefogadni tudnak, ezáltal JOBBAN MEGSZŰRHETŐ LENNE, hogy melyikük alkalmas valójában szülőnek és melyikük nem alkalmas - ha az állam nem utasítaná el őket eleve, csak azért, mert melegek.

Tehát éppen azt állítottam, hogy a melegek között bőven vannak gyermeknevelésre teljesen alkalmatlan emberek (ahogy a heterók között is bőven vannak), az állam csak ott követ el orbitális hülyeséget, hogy az alkalmasaktól is elveszi a gyermeknevelés, örökbefogadás jogát, nemcsak az alkalmatlanoktól. Azaz inkább elnézi, hogy egy gyermek árvaházban nevelkedjen, mint hogy egy gyermeknevelésre ALKALMAS meleg párnál.

Érthető végre?

2022. nov. 30. 00:44
 42/42 anonim ***** válasza:
56%

#41: "zaz inkább elnézi, hogy egy gyermek árvaházban nevelkedjen, mint hogy egy gyermeknevelésre ALKALMAS meleg párnál."

Nem unjátok még ezt? Már ezerszer el lett mondva, hogy a hetero pároknak is éveket kell várni örökbefogadásnál. Túljelentkezés van így is.

2022. nov. 30. 06:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!