Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melegek és örökbefogadás. Mi...

Melegek és örökbefogadás. Mi az, amit egy meleg pár jobban meg tud csinálni gyereknevelés kapcsán, ami egy férfi-nő tagú párnál nincs meg?

Figyelt kérdés

Sokszor érvelnek azzal az LMBT-k, hogy evolúciósan is megvan a funkciója a meleg szülőpárosnak, mivel ha pl. a normál pár férfi tagja vadászni megy, az asszonynak meg más dolga van vagy már nem él, akkor be tudnak szállni a gyereknevelésbe. Ezt értem, de viszont ezt egy másik normális pár is meg tudja csinálni, nem szexualitás kérdése.

Mi az, amihez egy meleg pár kell, amit csak ők tudnak a gyereknevelésben megcsinálni szemben egy férfi-nő párral?

2022. nov. 28. 05:29
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
22%

A kérdés az volt, mit gondolok a melegek örökbefogadásáról

Nem ez volt a kérdés. Az senkit nem érdekel.

2022. nov. 28. 09:54
 22/42 anonim ***** válasza:
62%
21es és a kérdésbe belerakott kommentárnak rögtön egy jó adag homofóbiát is
2022. nov. 28. 09:56
 23/42 A kérdező kommentje:
#20 mivel jó eséllyel nem beszéltél azokkal a melegekkel, akikkel én, így nem jelentheted ki, hogy soha senki nem mondott ilyet. Azt nem szoktátok mondani, hogy jobb egy meleg pár (én se adtam ilyet a szátokba), de azt meg szoktátok indokolni, hogy evolúciósan bizony megvan a meleg párok szerepe a gyereknevelésben, ami szerintem hazugság. Ha ez neked bántásnak számít, akkor jobb is, ha nem vállalsz gyereket, leglább nem lesz ilyen mimiózalelkű, mint a melegek 95%-a.
2022. nov. 28. 11:04
 24/42 anonim ***** válasza:
72%

Mivel sok a szélsőjobboldali homofób bunkó aki bántaná a gyerekemet így itthon nem fogadnék örökbe, csak egy civilizált országban.

Amúgy nem értem a kèrdést. Se kobb, se rosszabb szülővé nem tesz az, hogy mire izgulsz fel. Ezzel az erővel azt is kérdezhetted volna, hogy mivel lennének jobb szülők a feketék, mint a fehérek.

2022. nov. 28. 11:43
 25/42 A kérdező kommentje:
Ha teszem azt a gyerekre izgulsz fel, az sajnos rosszabb szülővé tesz, úgyhogy máris bukik az elméleted. A melegek esetében nyilván nem ebből fakad az alkalmatlanság, hanem abból, hogy a köztük lévő párkapcsolat enyhén szólva másképpen működik, mint egy normális férfi-nő kapcsolat. Nem beszélve arról, hogy a melegek túlnyomó része a melegbáros szubkultúrából való, ami kifejezetten a szexuális kicsapongásokról ismert, lásd Folsom Street Festival. Emellett egy gyerek lásson any-apa mintát. Civilizált országról nem nagyon beszélj úgy, hogy kettőnk közül te kezdtél el először személyeskedni, homofóbozni, ami tipikusan akkor jön, amikor elfogytak az észérvek.
2022. nov. 28. 12:06
 26/42 anonim ***** válasza:
80%

23# etessel mást xd te egy darab meleggel nem beszéltél nekem meg a komplett baráti korom lmbt személy úgyhogy hagyjuk már

Jo ideje figyelem a kerdeseidet

Te a mandiner és társaitól ismered a melegeket de közbe krva okos vagy rólunk xd

2022. nov. 28. 12:10
 27/42 anonim ***** válasza:
58%
25 Nem szólítottalak meg, nem homofóboztalak le. Nem megy a szövegértés. Általánosságban beszèltem. Ha magadra vetted, annak oka van.
2022. nov. 28. 12:14
 28/42 anonim ***** válasza:
57%
Én homofóboztam a kérdezőt, mert szerintem az!
2022. nov. 28. 12:19
 29/42 anonim ***** válasza:
48%

#24: "Mivel sok a szélsőjobboldali homofób bunkó aki bántaná a gyerekemet így itthon nem fogadnék örökbe, csak egy civilizált országban."

Két egynemű nem lehet szülő. Édesistenem...

2022. nov. 28. 13:28
 30/42 anonim ***** válasza:
92%

Akkor ezek szerint Elton Jonh-tól Jodie Fosteren át, vagy egy millió más ember nem is tudja, hogy ők nem szülők?

Valaki nem tudja Elton számát? Úgy megmondanám neki...

2022. nov. 28. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!