Melegek és örökbefogadás. Mi az, amit egy meleg pár jobban meg tud csinálni gyereknevelés kapcsán, ami egy férfi-nő tagú párnál nincs meg?
Sokszor érvelnek azzal az LMBT-k, hogy evolúciósan is megvan a funkciója a meleg szülőpárosnak, mivel ha pl. a normál pár férfi tagja vadászni megy, az asszonynak meg más dolga van vagy már nem él, akkor be tudnak szállni a gyereknevelésbe. Ezt értem, de viszont ezt egy másik normális pár is meg tudja csinálni, nem szexualitás kérdése.
Mi az, amihez egy meleg pár kell, amit csak ők tudnak a gyereknevelésben megcsinálni szemben egy férfi-nő párral?
A kérdés az volt, mit gondolok a melegek örökbefogadásáról
Nem ez volt a kérdés. Az senkit nem érdekel.
Mivel sok a szélsőjobboldali homofób bunkó aki bántaná a gyerekemet így itthon nem fogadnék örökbe, csak egy civilizált országban.
Amúgy nem értem a kèrdést. Se kobb, se rosszabb szülővé nem tesz az, hogy mire izgulsz fel. Ezzel az erővel azt is kérdezhetted volna, hogy mivel lennének jobb szülők a feketék, mint a fehérek.
23# etessel mást xd te egy darab meleggel nem beszéltél nekem meg a komplett baráti korom lmbt személy úgyhogy hagyjuk már
Jo ideje figyelem a kerdeseidet
Te a mandiner és társaitól ismered a melegeket de közbe krva okos vagy rólunk xd
#24: "Mivel sok a szélsőjobboldali homofób bunkó aki bántaná a gyerekemet így itthon nem fogadnék örökbe, csak egy civilizált országban."
Két egynemű nem lehet szülő. Édesistenem...
Akkor ezek szerint Elton Jonh-tól Jodie Fosteren át, vagy egy millió más ember nem is tudja, hogy ők nem szülők?
Valaki nem tudja Elton számát? Úgy megmondanám neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!