Miért erőltetik a katari vb-n a szivárványos karszalagot? Mit nem lehet azon érteni, hogy nincs megengedve?Miért próbálják provokálni a katariakat?
Figyelt kérdés
Egyébként is Isten és qz ember kapcsolatát szimbolizálja a szivárvány.. Mért kell ezt bizonyos kissebségeknek kisajátítani? Ez olyan , hogy én hetero vagyok és református éa ezért kisajátítom a keresztet2022. nov. 22. 05:41
11/36 anonim válasza:
Kérdező, az általad linkelt cikk 19.-én jelent meg. Tegnapelőtt, 20.-án a FIFA kijelentette, hogy csak a hivatalosan is elfogadott karszalagokkal lehet majd pályára lépni. Ezt a csapatok elfogadták, így például Anglia sem a #OneLove karszalaggal lépett pályára.
Egy olyan témán vagy kiakadva, amit már lerendeztek :D
12/36 anonim válasza:
#11 csak szeretnek hisztizni. De ha nekik ettől jobb…
13/36 anonim válasza:
Mert minden lehetséges helyen és módon erőltetni kell az LMBTQP-propagandát.
14/36 anonim válasza:
#13 pláne itt az oldalon, ugye? Kiktől is származik az a sok LMBTQ kérdés (aki sorozatosan nem tudja leírni, az nem biztos, hogy tud véleményt formálni)? Ja tényleg. Tőletek, látens langyiktól. Nincs azzal semmi gond amúgy, csak nektek is jobb lenne, ha ezt magatokban tisztáznátok.
15/36 anonim válasza:
Tilosnak kellene lennie minden politikai vagy egyéb megnyilvánulásnak a pályán, ezek a focisták pedig meccs után olyan szalagot vehetnek fel, amilyet akarnak.
16/36 anonim válasza:
#15 Katarban nem vehetnek fel olyat, amilyet akarnak. Pont erről van ott szó..
17/36 anonim válasza:
Szerintem Katar ezzel a tiltással nem jogállam.
Nagyon durván szankcionálni kellene emiatt az egész világnak, hogy jobb belátásra térjen.
18/36 anonim válasza:
Egyébként eddig senkit nem zavart mi van ott, most hirtelen a vb miatt mindenkit érdekel. A vb után egy héttel ugyanúgy nem fognak senkit érdekelni a katari emberei jogok.
19/36 anonim válasza:
Nem is értem, hogy lehetett katarnak adni a rendezést (persze tudom hogy a pénzt miatt), mert a katari rendszer és a Fifa értékrendje köszönőviszonyban sincs egymással. Várható volt, hogy lesznek balhék, ha mindenki arcoskodni akar.
20/36 anonim válasza:
Az emberi jogok közt persze a homokosoké a legfontosabb most is, véletlen sem mondjuk a nők, vagy a munkások jogai, esetleg a korrupció, a vallási diktatúra, a szivárvány zászló az a lényeg megint 👏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!