Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Magyar Péter hívőket nem...

A Magyar Péter hívőket nem zavarja, hogy minden, amivel Orbán Viktort vádolják és ami miatt le akarják váltani, azt Magyar Péter már TÉNYLEGESEN elkövette?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy bennfentes kereskedelemből van vagyona, ami ugyebár lopás.

Bűncselekményt követett el, amikor ellopta valakinek a telefonját.

A hazugságait meg már összeszámolni se lehet. Minden percben hazudik valamit.

ma 09:57
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
50%
A messiáshívők már csak ilyenek.
ma 09:59
 2/34 anonim ***** válasza:
54%

Jaja és mindez csak most derült ki mikor is nem sikerült MP ellen se a Sorosozás, se a Gyúcsányozás, Weberezés, se az hogy gyerek/feleség/barátnő verő, se a pedofilozás, stb.

De csináljátok csak, ezzel is egyre erősebbé teszitek a Tiszát 😁

ma 10:07
 3/34 anonim ***** válasza:
80%
Ilyen mindenki a NER-ből is, csak nagyobb tételben csinálják.
 4/34 anonim ***** válasza:
57%
Engem egyre jobban zavar, hogy ezt az öltönyös majmot ennyien istenítik.. Most a Partizános interjúban sem lett szimpatikusabb nekem, sőt. Majdhogynem még nekitámadt Marcinak, hogy kérdésekkel provokálta öt.. Vona Gábor egy államférfi volt ehhez a hisztis idegbeteg majomhoz képest, Márki-Zay Péter pedig egy kész úriember volt ehhez a ficsúrhoz képest.
 5/34 anonim ***** válasza:
66%
Tehát MINDEN, ami például A dinasztia c. dokumentumfilmben szerepel, az ugyanúgy igaz Magyar Péterre is? Ez lenne az állításod? Igencsak megmosolyogtató. :) Érdekes kis alternatív univerzumban éltek ti fideszesek.
ma 10:10
 6/34 anonim ***** válasza:
48%
Hadd kézdezzem meg az ellenzékieket: Magyar Péter miben más, mint a többi politikus? Jellemileg talán erkölcsösebb? Nem. Egy nárcisztikus, idegbeteg ficsúr. Ez lenne a változás? Ez egy bunkó, egy Jakab Péter 2.0, szőkére festve, Gucci öltönyben, Armani zakóban!!!!
ma 10:15
 7/34 anonim ***** válasza:
37%

MP-nek is megvannak a saját negatívumai, de jóval jóval kevesebb mint Orbánnak vagy Gyurcsánynak.

A környezetemben mindenki rá fog szavazni, de nem azért mert messisásként tisztelnék mint mondjuk Óbánt, Gyúcsányt hanem mert a legkisebb rossz elve alapján szavaznak.

Aki így mérlegel az nem vakhittel van valami iránt hanem a hazájának akar jobbat a 15 év diktatórikus gyötrelem után.

ma 10:16
 8/34 anonim ***** válasza:
25%
#7 Így van. Nekem fideszes ismerőseim is pártoltak át a Tiszához, ők is a legkisebb rossz elve alapján. Megértem, hogy az óellenzékre nem akartak szavazni, a Tisza viszont nekik is elfogadható alternatívát nyújt a fidesz helyett.
ma 10:23
 9/34 anonim ***** válasza:
60%
A Tisza jelenleg nagyon a szektásodás irányába megy. Van egy videó, hogy Magyar hogy beszél a saját beosztottjairól, sértegeti, hogy alkalmatlanok, Soros-ügynöközi stb... Az ilyen minden, csak nem jó vezető. Én semmi változást nem látok, Jakab Péter 2.0 a csávó, annyi, hogy a farmert lecserélte slim fitre, a barna hajból szőke lett, parizer helyett pedig banán, meg latte avokádó.... Ennyi a különbség. Nem értem ezt a sztárolást... De tényleg. Hogy lehetne ennyite vakok az emberek? Ez beteges... Nerből jött ő is, amúgy...
ma 10:25
 10/34 anonim ***** válasza:
48%
A saját feleségét hallgatta le!! Ezzel lett híres! A családi drámájából kovácsolt politikai tőkét. Hányinger ez a pasas!
ma 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!