Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Magyar Péter hívőket nem...

A Magyar Péter hívőket nem zavarja, hogy minden, amivel Orbán Viktort vádolják és ami miatt le akarják váltani, azt Magyar Péter már TÉNYLEGESEN elkövette?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy bennfentes kereskedelemből van vagyona, ami ugyebár lopás.

Bűncselekményt követett el, amikor ellopta valakinek a telefonját.

A hazugságait meg már összeszámolni se lehet. Minden percben hazudik valamit.

ma 09:57
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
72%

"amivel Orbán Viktort vádolják"

Amivel OV-t vádolják, azt mind OV ténylegesen elkövette.

"azt Magyar Péter már TÉNYLEGESEN elkövette"

Magyar Péter IS és a többi fideszes is. Mert ha a NER nyílt részvénytársaságai készültek valamire, az mindig előre elterjedt a belső körökben. Az összes fideszes ezt a játékot játssza. Mit gondoltok, honnan tudja, miket művelnek a fideszesek?

"Bűncselekményt követett el, amikor ellopta valakinek a telefonját."

Az őt videózótól elvette a telefont és bedobta a dunába. Lopás, vagy rablás, vagy szándékos károkozás a vád, azt hagyjuk meg a bíróságnak. Mi nem tudhatjuk. Valószínű, kisebb érték lehet, használt telefon esetén. De nem tudjuk a telefon típusát, ezért a használt értékét se.

Azt se tudjuk, megtérítették-e MP-ék a kárt.

Magyar jogász, ezért biztosan tudhatja, ha megtéríti a kárt, akkor mentesítés járhat neki. Emiatt vélelmezem, hogy már megtérítette a telefont. Nem tudhatjuk, ha igen, akkor elfogadta-e.

Szektásodás? A világon élő emberek 98 százaléka hajlamos a szektásodásra. A pártok mentén, a zenészek, videósok, influenszerek rajongói is szektásodnak.

ma 10:27
 12/34 anonim ***** válasza:
42%
#9 Kisebb bűn ez, mint kifosztani és tönkretenni az országot. Ezért jelenti a Tisza a kisebbik rosszat. Továbbá még az is megtörténhet - és véleményem szerint folyamatosan történik is -, hogy Magyar Péter fejlődni fog. Orbán már sehová nem fog fejlődni - épp ellenkezőleg -, róla és a fideszről már tudjuk, hogy egy gerinctelen, aljas rablóbanda. A biztos rosszal szemben Magyar Péter a lehetséges jó választás. Ez ennyire egyszerű.
ma 11:07
 13/34 anonim ***** válasza:
33%
12# Hogy lehetne slimfit Messiás-úr jó alternatíva? Semmenyire nem bírja a kritikát, nekiment Marcinak az interjúban, volt, hogy az ATV-stúdióból rohant ki. Semennyire sem bírja a kritikát, ergo fejlődésre képtelen.
ma 11:13
 14/34 anonim ***** válasza:
48%
Egy nulla ez a Magyar!
ma 11:41
 15/34 anonim ***** válasza:
35%
#13 Amiket felsorolsz, azok még mindig semmiségek a fidesz és Orbán bűneihez képest. Ezért jó alternatíva a fidesz helyett. Nem tudom, mi nem világos ezen.
ma 12:19
 16/34 anonim ***** válasza:
26%
15# Na ne máár... Semmiségek? Megy a relativizálás megint.. A Magyar-fanok ennyire szemellenzősök, ennyire rózsaszín szemüveget hordanak? Magyar Péter joggal pályázhatna a legnárcisztikusabb politikus címre. Bizonyos tekintetben még Orbántól is rosszabb. Én nem vagyok benne biztos, hogy egy ilyenre kellene lecserélni.
ma 12:25
 17/34 anonim ***** válasza:
35%

#16 Nem fogod fel a mondataimat. Tudod mit jelent az a kifejezés, hogy "valamihez képest"? Ha nem, akkor nézz utána a jelentésének, ha ez megvan, fuss neki mégegyszer annak, amit írtam.

Ha a következő kérdésed az lenne, hogy mégis mik a fidesz és Orbán bűnei, boldogan iderakok neked egy 80-as listát és A dinasztia linkjét. Mi vagyunk a szemellenzősök, ez vicces. :)

ma 12:29
 18/34 anonim ***** válasza:
43%
17# De most beszéljünk akkor komolyan.. Te tényleg egy olyan ember kezébe adnád az ország vezetését, aki a saját feleségét lehallgatta, és erre építette fel a karrierjét? Tényleg olyanra bíznád az országot, akinek 0 önkritikája van, semennyire sem bírja a kritikát?
ma 12:43
 19/34 anonim ***** válasza:
35%

#18 Én eddig is komolyan beszéltem. Jelenleg ő a legjobb alternatíva a fidesz leváltására. Márpedig a fideszt le kell váltani, ha nem érted miért, akkor linkelem a 80-as listát és a dinasztiát.

De akkor válaszolj te is: te tényleg jobbnak tartod a fidesz maffiaállamát, szabadrablását és országlerohasztását és inkább ezt a biztos sz.rt és romlást, hanyatlást választod egy lehetséges jó irányba változás helyett? És ne visszakérdezz, hanem válaszolj te is a kérdésemre, mert én is válaszoltam a tiedre.

ma 12:48
 20/34 anonim ***** válasza:
43%
19# Semmi garancia nincs arra, hogy Magyar Péter nem ugyanezt hozná-e létre pepitában, a személyisége pedig elég labilis. Egyébként meg korrupció tekintetében kicsiben eljátszotta ugyanazt, mint a Fidesz, olvass híreket is néha... Csak annyi, hogy ő kicsiben lopott.. Szóval nem látom be, miért lenne ő bármivel is különb.
ma 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!