Miért erőltetik a katari vb-n a szivárványos karszalagot? Mit nem lehet azon érteni, hogy nincs megengedve?Miért próbálják provokálni a katariakat?
Figyelt kérdés
Egyébként is Isten és qz ember kapcsolatát szimbolizálja a szivárvány.. Mért kell ezt bizonyos kissebségeknek kisajátítani? Ez olyan , hogy én hetero vagyok és református éa ezért kisajátítom a keresztet2022. nov. 22. 05:41
1/36 anonim válasza:
De hát nem is erőltetik, nem hordta egyik csapat sem.
3/36 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Hát ott van a cikben.
Tüntetnek a katari ember jogok meg sértése miatt.
4/36 A kérdező kommentje:
Elszomorító a cikk...ahelyet, hogy az éhes gyerekeket szimbolizálo karszalagot viselnék,erőltetik a szivárványos karszalagot
2022. nov. 22. 06:40
5/36 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Hát nem etipopiában tüntetnek...
És nem is a szegénység hanem a sittelés miatt.
6/36 anonim válasza:
#4 ha annyira aggódnának a szegény éhező gyerekekért, akkor felesleges ilyen rendezvényeket szervezni dollár milliárdokból, amiből meg is lehetett volna etetni azokat a gyerekeket 🤷🏻♀️
7/36 A kérdező kommentje:
90 ezer milliárd forintba került a stadionok épitése🙄
2022. nov. 22. 06:52
8/36 anonim válasza:
Szerintem semmilyen karszalagot nem kéne hordaniuk. Ha focit nézek, nem az éhező gyerekekre vagy a homoszexuálisok jogaira vagyok kíváncsi. A fa*szomba már, hogy mindenbe bele kell vinni a kib*aszott politikát. Nehogy egy perc nyugta legyen az embernek.
9/36 anonim válasza:
Ez csak addig zavar, amíg nem vagy homoszexuális katarban.. Mondjuk akkor sem zavarna mert halálra ítélnének. Na ezért hordják..
10/36 anonim válasza:
Már teljesen bemelegedett ez a sportág,ez már nem foci.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!