Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért erőltetik a katari vb-n...

Miért erőltetik a katari vb-n a szivárványos karszalagot? Mit nem lehet azon érteni, hogy nincs megengedve?Miért próbálják provokálni a katariakat?

Figyelt kérdés
Egyébként is Isten és qz ember kapcsolatát szimbolizálja a szivárvány.. Mért kell ezt bizonyos kissebségeknek kisajátítani? Ez olyan , hogy én hetero vagyok és református éa ezért kisajátítom a keresztet

2022. nov. 22. 05:41
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
33%
Térdelés a fekáknak, homár karszalag, éhező gyerekek. Mi a tökömet keresnek ezek egy sportrendezvényen? Húzzanak már a f*szba ezek a hülye balos agyhalottak, senkit nem érdekel a barom kultúrharcuk.
2022. nov. 22. 15:13
 32/36 anonim ***** válasza:
93%

#23: "Senki nem kényszeríti Katart arra, hogy foci vb-t rendezzen, hanem évekig pályáztak azért, hogy megtehessék. A futball a nyugat-európaiak sportja, akik meg éppen lmbtq ügyben a másik oldalon állnak."

Szóval most már Nyugat-Európában a homoszexualitás a fő ügy, és ezt kell mindenhova exportálni, aki pedig ellenzi, azt kizárni a világból is. Érdekes.

2022. nov. 22. 15:16
 33/36 anonim ***** válasza:
54%
32-es A nyugat neked egyenlő a világgal? Érdekes.
2022. nov. 22. 16:00
 34/36 anonim ***** válasza:
63%

"Ettől a nagy elfogadásról ami itt az oldalon produkáltok hányingerem van."

Igazából sok kérdésem felmerült ezzel kapcsolatban, de inkább csak egyet tennék fel: mi a francnak teszel fel egy kérdést, amire egy kicsit sem érdekel a válasz? Fröcsögni menj valami szélsőjobbos fórumra, ott jól megbeszélheted a veled egyező véleményű emberekkel, hogy mennyire romlott rohadékok vannak az aberrált nyugaton. Ha kérdést teszel fel, akkor visztont legyél nyitott a válaszra.

"Meg kéne már értenetek ém,hogy vannak olyan országok és emberek ahol/akik az aberációt keményen elítélik. Fogadjátok el "

Már bocs, de én ezt értem, de miért kellene elfogadni? Szerinted a homoszexualitás egy káros, beteges dolog, de ez a tudományos konszenzusnak ellentmond. Miért kellene a te véleményedet kötelezően elfogadnom a tudományos állásponttal szemben? Miért kellene Katar álláspontját jobban tolerálnom, mint a saját környezetemét?

"ne probáljátok a szivárványos szimbolumot a torkunkon lenyomni mert nem fog menni"

Már mi a francért akarnám a torkodon lenyomni? Nem is én hoztam fel a témát, te pörögsz ezen, nem én. Az agyam eldobom attól, amikor a konzervatív emberek itt fröcsögnek, hogy milyen szennyet erőltetnek rájuk, én meg konkrétan tőlük hallok ezekről először. Rám egészen konkrétan ti erőltitek ezt a témát, pl erről a karszalagos történetről is neked hála olvastam csak. A múltkor a Folsom Street Fairrel anyázott itt egy jobboldali csávó, hogy milyen undorítóak vagyunk mi liberálisok, hogy ezt erőltetjük őrá, és úgy kellett rágugliznom, hogy az meg mi a f.sz. A múltkor a gyerekeim azzal jöttek hozzám, hogy az egyik szélsőjobbos ismerős gyerekei arról meséltek neki, hogy a fiúk lányokká operálják magukat. És akkor én cseszem el a gyerekeimet.

"Nem ítélem el a melegeket, az Úrra bízom őket,de a szivárványt nem kell lenyomni a torkomon"

Akkor maradjunk annyiban, hogy ha te nem ítéled el a melegeket, akkor a szivárvánnyal nincs további teendőd, mert a szivárvány nekem pontosan ennyit jelent: ne ítéld el a melegeket, hanem bízd őket az Úrra, saját magukra, akárkire, mert nem a te dolgod.

2022. nov. 22. 16:33
 35/36 anonim ***** válasza:
65%
Mezei b*ziként már én érzem kínosnak ezeket az erőltetett dolgokat.
2022. nov. 22. 16:39
 36/36 anonim ***** válasza:
46%
A kérdésedben taglaltak csak megerősítenek abban, hogy a "labdarúgás" az értelmi fogyatékosok időtöltése! Köszönöm a megerősítést!
2022. nov. 23. 15:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!