A feministák miért nem látják, hogy minden lehetőséget
és anyagi javat, amivel ma élhetnek férfiaknak
köszönhetik?
Figyelt kérdés
Idegológiát, kultúrát, vallást, tudományt, mindent túlnyomó többségében férfiak alkottak és fedeztek fel. Volt köztük jó és rossz is, de férfiak alkották. Férfiak nevéhez fűződik a legnagyobb technikai és elméleti felfedezések 99%-a.
Oké, többé-kevésbé el tudom fogadni, hogy a férfiakhoz kötődnek a háborúk is (bár ez sem férfi dolog, hanem inkább a homo sapiensre mint invazív fajra jellemző), de férfi tehetség és alkotó erő nélkül még kb. mindig barlangokban laknánk, mint a tuaregek (ott női hatalom van).
Hat nem is a nonek kell hordani a f#szt mar ne haragudjal 😀
Nemis tudom hogy tudnak nok olyan ferfira nezni akit nem lehet tisztelni
2022. nov. 23. 20:50
72/78 anonim válasza:
Tehát csak az férfias, aki parancsolgat? Azt hittem a férfiasság ennél kicsit több. Én speciel csak lenézni tudok egy parancsolgató, követelőző férfit (meg nőt is). Kb mint egy hisztis 5 éves szint. Normális kommunikációval, tisztelettel elmondja, hogy mit szeretne, és tőlem is megkérdezi? Na az már egy becsülni való dolog. Eljutottunk a felnőtt kommunikációhoz. Felnézni, becsülni valakit a tettei alapján lehet. Hogy mit tesz le az asztalra, hogy hogyan viselkedik az emberekkel. Azt lehet tisztelni. Egy dackorszakos hisztit nem.
2022. nov. 23. 21:21
73/78 anonim válasza:
Teljesen igazad van. Mar csak azt keressuk meg, ki beszelt itt hisztirol.
2022. nov. 23. 21:32
74/78 anonim válasza:
Az én szememben a parancsolgatás (a te kommentedből, melyet több soron leírtál, hogy pontosan fejezted ki magad) egyenlő a hisztivel. Mert mikor parancsolgat az ember? Amikor rendes kommunikációval nem képes átadni amit akar, és/vagy nem fogadja el a választ. Kikre jellemző ez? A kisgyerekekre, akiknek nem veszi meg az anyukája a csokit a boltban.
2022. nov. 23. 21:35
75/78 anonim válasza:
Hat akkor te meg nem voltal normalis ferfivel.. sajnallak
2022. nov. 23. 21:36
76/78 anonim válasza:
#75 ezt honnan matekoltad ki? 😂😂 vagy szerinted normális ember parancsolgat? És “normális férfi” csak az lehet, aki parancsolgat? Vagy ezt hogy érted? 😂 mert nekem pont van egy felnőtt módjára kommunikáló vőlegényem, aki szeret, tisztel, és fel sem merül, hogy bármi más legyek, mint egyenlő fél.
Nekem pont az ellenkezője kezd kirajzolódni. Lehet hogy bántalmazó (akár testi, érzelmi, verbális, mentális bántalmazás) kapcsolatban vagy, és igazolni próbálod a pasi elfogadhatatlan viselkedését, vagy annyira mélyen vagy a Stockholm szindrómában, hogy ez már a normális neked?
2022. nov. 23. 21:50
77/78 anonim válasza:
Nem igaz egyik se.. imadom hogy mikor valaki nem ert egyet a modern feminista akarmilyen bolondsagaitokkal, az a szemetekben vagy ferfi kommentelo, vagy onertekelesi zavaros no.. hazudnotok kell meg magatoknak is, bizonygatni kell hogy ti vagytok a magabiztosak 😄
2022. nov. 23. 22:45
78/78 anonim válasza:
#77 de te mondhatod, hogy akkor én biztos nem voltam “normális férfival”, mert nem értek veled egyet 😂😂😂 vagy az nem baj? Neked szabad? Nem vagyunk egy picikét hipokriták?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!