A feministák miért nem látják, hogy minden lehetőséget és anyagi javat, amivel ma élhetnek férfiaknak köszönhetik?
Idegológiát, kultúrát, vallást, tudományt, mindent túlnyomó többségében férfiak alkottak és fedeztek fel. Volt köztük jó és rossz is, de férfiak alkották. Férfiak nevéhez fűződik a legnagyobb technikai és elméleti felfedezések 99%-a.
Oké, többé-kevésbé el tudom fogadni, hogy a férfiakhoz kötődnek a háborúk is (bár ez sem férfi dolog, hanem inkább a homo sapiensre mint invazív fajra jellemző), de férfi tehetség és alkotó erő nélkül még kb. mindig barlangokban laknánk, mint a tuaregek (ott női hatalom van).
31
Arra céloztam, hogy a femek szerint ha egy férfi úgy viselkedik mint egy férfi, azt el kell utasítani. De ha szolgalelkű, (lakáj), az meg a nőknek nem jó. Szóval paradoxon.
33
De erről is írtam pár hozzászólással fentebb, hogy a nők többsége igazi férfit akar (nem én mondom ezt, hanem a nők), és egy szűkebb rétegük házicsicskát. Nyilván számomra a többségi nők véleménye számít. Abba meg szintén bele lehet menni, hogyha egy férfi természetes módon férfi, az rögtön a femek szerint macsós, erőszakos, elnyomó. Ezt nem magamtól találtam ki. Értem én, hogy alapjáraton miről kéne szólni a feminizmusnak, de a közbeszédben ezt ők maguk fordították ki, és torzították el.
37
De még a sokadik hozzászólásomnál sem érted meg, hogy nem "parancsolóról" beszélek. Idézd ide ahol ezt írtam. Ennél egyszerűbben már nem tudok fogalmazni, ismételni meg nem fogom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!