Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A feministák miért nem látják,...

A feministák miért nem látják, hogy minden lehetőséget és anyagi javat, amivel ma élhetnek férfiaknak köszönhetik?

Figyelt kérdés

Idegológiát, kultúrát, vallást, tudományt, mindent túlnyomó többségében férfiak alkottak és fedeztek fel. Volt köztük jó és rossz is, de férfiak alkották. Férfiak nevéhez fűződik a legnagyobb technikai és elméleti felfedezések 99%-a.

Oké, többé-kevésbé el tudom fogadni, hogy a férfiakhoz kötődnek a háborúk is (bár ez sem férfi dolog, hanem inkább a homo sapiensre mint invazív fajra jellemző), de férfi tehetség és alkotó erő nélkül még kb. mindig barlangokban laknánk, mint a tuaregek (ott női hatalom van).

2022. nov. 15. 16:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
60%
Akkor nem érted hogy miért kérdezem. Ha ezt külön ki kell jelenteni, hogy partner kell és nem lakáj, akkor vannak akiknek vagy lakáj kell, vagy azt hiszik, hogy a nőknek lakáj kell. Kik ezek? Mert én ilyenről még nem hallottam.
2022. nov. 17. 14:36
 22/78 anonim ***** válasza:
23%

"A tobbseg igenyet akarjak megszuntetni"

Es igennnn

Szerintetek miert vallja be egyre tobb no hogy utalja andrew tatet de azert ebben abban igaza van, azert egy randira elmenne vele, azert nem rossz pali stb..? Mert az helyre tudja tenni a noket es a nok osztonosen azt tartjak vonzonak. Csak a mai divat mindent megtesz hogy elnyomja az osztonoket, es ugy allitsa be oket mint valami borzaszto dolgot.

2022. nov. 17. 22:09
 23/78 anonim ***** válasza:
75%
#22 milyen nők mennének el vele randira? Persze, biztos van, akinek ez kell, de azért ne általánosítsunk ennyire.
2022. nov. 17. 22:42
 24/78 anonim ***** válasza:
Nezd meg a tiktokot
2022. nov. 17. 22:56
 25/78 anonim ***** válasza:
60%
Én is fenn vagyok, egy ilyen videót sem láttam. Nem mintha a TikTok a való világ hiteles leképzése lenne 😂😂
2022. nov. 17. 23:00
 26/78 anonim ***** válasza:
28%
Mert akik ott fent vannak azok az emberek szerinted nem leteznek a valo vilagban? Amerika tele van idiota liberalis tinikkel sajnos, a magyarok meg majmoljak oket mert hianyzik beloluk a tartas . (Tiszt kiv)
2022. nov. 18. 09:21
 27/78 anonim ***** válasza:
#26 nem mondtam, hogy ők nem léteznek, csupán azt, hogy nem reprezentálják a társadalmat. Gondolom feltűnt, hogy milyen algoritmussal működik az app. Olyanokat mutat, amikre visszajelzést adsz, vagy hosszabb ideig nézed, stb. Ezért több olyan tartalmat fog eléd rakni, ami bezavar a valóság észlelésében. Csak azért, mert a FYP-eden rengeteg ilyen tartalmat látsz, azt hiszed, hogy a való életben is rengeteg ilyen tartalom, vagy azzal egyetértő ember van. És igen, a tartalomgyártók ettől még a társadalom részét képzik, de az online buborékon kívül elég ritkásak. De ez minden ilyen tartalommal így van, nem csak az Andrew Tate marhasággal, de bármivel. Nekem pl 0 táncolós videó van a FYP-en, de ez nem jelenti azt, hogy akkor nincsenek is, és azt sem jelenti, hogy azzal a személlyel, akinek meg ebből all a 90%-a, mi különböző világban élnénk. Csak az ő percepciója az, hogy milyen sok táncos ember van, nekem meg az, hogy nagyon ritkák. Pedig ugyanabban a világban élünk, csak a virtuális tér használat más.
2022. nov. 18. 09:30
 28/78 anonim ***** válasza:

21

A nők egy vékony rétegének persze, hogy lakáj tulajdonságú férfi kell. Viszont az első adandó alkalommal meg félrelépnek valaki olyannal, aki nem csicska (de őt azért megtartják ameddig lehet). Hangsúlyozom, ez a nők egy vékony rétegére jellemző.

2022. nov. 20. 00:37
 29/78 anonim ***** válasza:
#28 és?
2022. nov. 20. 10:17
 30/78 anonim ***** válasza:

28

Te kérdezted. Már azt sem tudod, hogy miért?

2022. nov. 20. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!