A feministák miért nem látják, hogy minden lehetőséget és anyagi javat, amivel ma élhetnek férfiaknak köszönhetik?
Idegológiát, kultúrát, vallást, tudományt, mindent túlnyomó többségében férfiak alkottak és fedeztek fel. Volt köztük jó és rossz is, de férfiak alkották. Férfiak nevéhez fűződik a legnagyobb technikai és elméleti felfedezések 99%-a.
Oké, többé-kevésbé el tudom fogadni, hogy a férfiakhoz kötődnek a háborúk is (bár ez sem férfi dolog, hanem inkább a homo sapiensre mint invazív fajra jellemző), de férfi tehetség és alkotó erő nélkül még kb. mindig barlangokban laknánk, mint a tuaregek (ott női hatalom van).
50
Akkor ennyi erővel a nők is amikor parancsolgatnak, azt azért teszik, mert szexisták.
52
Mintha nem lenne rá példa, amikor egy kapcsolatban a nő hordja a nadrágot...
54
Mindkét nem általánosít bizonyos dolgokban, tetszik, vagy nem. De azért ott ne tartsunk, hogy a nőverést általános dolognak állítjuk be a kapcsolatoknál, amikor ez nem igaz. És a parancsolgatás sem férfiprivilégium, bármennyire is ezt akarják egyesek vért izzadva belemagyarázni a dolgokba. Akkor nem lenne annyi csicska férfinek párja.
56
Senkinek nem szabad, a femeknek sem, és ezt minden ilyen kérdésnél a lehető legfapadosabban kell elmagyaráznom, hogy mindenki megértse.
58
De most téged az sért, hogy a nők is parancsolgatnak? Kötve hiszem, hogy erről ma hallottál elsőnek. Azért erre a szintre már ne menjünk le.
De ha már te nem általánosítasz, akkor szépen leírhatod, hogy szerinted nekem mint férfinek, milyen nő kell?
#59 nézd. Azzal kezdődött, hogy (vagy te írtad, vagy másik válaszoló), hogy milyen pasi kell a nőknek. Egy elég durva általánosítással. Én erre jeleztem, hogy ez nem igazán fedi az igazságot. Aztán most az a baj, hogy én is általánosítanék?:D ne már 😂
Amúgy meg honnan tudnám, hogy neked milyen nő kell? Őszintén nem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!