A feministák miért nem látják, hogy minden lehetőséget és anyagi javat, amivel ma élhetnek férfiaknak köszönhetik?
Idegológiát, kultúrát, vallást, tudományt, mindent túlnyomó többségében férfiak alkottak és fedeztek fel. Volt köztük jó és rossz is, de férfiak alkották. Férfiak nevéhez fűződik a legnagyobb technikai és elméleti felfedezések 99%-a.
Oké, többé-kevésbé el tudom fogadni, hogy a férfiakhoz kötődnek a háborúk is (bár ez sem férfi dolog, hanem inkább a homo sapiensre mint invazív fajra jellemző), de férfi tehetség és alkotó erő nélkül még kb. mindig barlangokban laknánk, mint a tuaregek (ott női hatalom van).
Elvileg, mint ideális esetben, az én használatomban.
Szerintem sok minden jobb lett. De hagyjuk, ha nem vagy képes felfogni, akkor mindegy.
#65 pl itt volt (szerintem tőled ered) ez a férfi parancsol dolog. Amire valamelyik előző oldalon írom, hogy a nők többsége mégis egyenlő partnert akar egy despota helyett. Mire (meggyőződésem, hogy az is tőled származik a pipák alapján), hogy “persze, mert a feminizmus átmosta az agyukat”. Hibás következtetés. Egy élőlény sem természeténél fogva szereti az elnyomást, és parancsolást. Csak azért mert évszázadokon keresztül elfogadott volt, még nem helyes, és végképp nem normális. Igen, a feminizmus nagy teljesítménye, hogy egyre több nő döbbent erre rá, és mert saját célokat, és elvárásokat állítani, mint ahogy a férfiak azt évezredek óta teszik. Ezért hibás a következtetés, hogy nem a feminizmus “mosta át az agyukat”, hanem a saját vágyaik, céljaik és elvárásaik megfogalmazásának a lehetősége nyílt meg.
És azzal példálózni, hogy a történelem, és a biológia így alakította, akkor azzal az evolúcióra célzol, nem? Mert maga az evolúció és a történelem is, de a biológia szintúgy nem a stagnálásról szól, hanem a változásról. Mi értelme olyan érvnek egy elavult helyzet magasztalása mellett, ami konkrétan a változásról és a fejlődésről szól? Egyszerűen nonszensz. Remelem sikerült megvilágosodni egy kicsit és előreléphetünk a középkorból.
60
Mégis fennakadtál olyan evidens dolgon, hogy vannak kapcsolatok ahol a nő dirigál.
66: az hogy a ferfi a csaladfo nem feltetlen egyenlo azzal hogy vadallatkent banik a felesegevel, vagy hogy mindenben o parancsol😀
Idealis esetben csak annyit jelent, hogy normalis felesege van aki nem akarja hordani a nadragot mint a mai nok nagy resze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!