Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A feministák miért nem látják,...

A feministák miért nem látják, hogy minden lehetőséget és anyagi javat, amivel ma élhetnek férfiaknak köszönhetik?

Figyelt kérdés

Idegológiát, kultúrát, vallást, tudományt, mindent túlnyomó többségében férfiak alkottak és fedeztek fel. Volt köztük jó és rossz is, de férfiak alkották. Férfiak nevéhez fűződik a legnagyobb technikai és elméleti felfedezések 99%-a.

Oké, többé-kevésbé el tudom fogadni, hogy a férfiakhoz kötődnek a háborúk is (bár ez sem férfi dolog, hanem inkább a homo sapiensre mint invazív fajra jellemző), de férfi tehetség és alkotó erő nélkül még kb. mindig barlangokban laknánk, mint a tuaregek (ott női hatalom van).

2022. nov. 15. 16:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
25%

"De az hogy van, hogy mióta a nők is tanulhatnak, manapság már a nők köröket vernek a férfiakra szellemi téren?Mert több már a diplomás nő, mint a diplomás férfi."

Konkrétan miben is vernek köröket a nők a férfiakra? Nem tudom fejből adiplomások arányát a nemek között de ha tegyük fel 60 vs 40 az arány akkor sem vernek köröket a nők a férfiakra.

Amúgy érdekes dolog, hogy egy alibi büfészakon azért nagyobb a csajok aránya, mint mondjuk egy mérnök vagy egy infós szakon, ami köztudottan nehéz (bár a gazdinfó nem annyira). Tehát azért ezt is érdemes lenne figyelembe venni, mert egy közösségszervező szakon több lány van, mint villamosmérnökin, ebben biztos vagyok. Mármint arányaiban.

Persze nehéz szakra mondjuk orvosira is járnak lányok szép számmal.

Mindkét nem között akadnak értelmesek meg kevésbé értelmesek is, de hogy a nők szellemileg köröket verjenek a péasikra, az nem igaz.

2022. nov. 15. 23:38
 12/78 anonim ***** válasza:
11%

"De az hogy van, hogy mióta a nők is tanulhatnak, manapság már a nők köröket vernek a férfiakra szellemi téren?"

Ez a hozzászólás kiérdemli a "nap hülyesége díjat".

2022. nov. 16. 11:04
 13/78 anonim ***** válasza:
30%
Az egész kérdés kiérdemli. Meg sok ember papucs gondolkodásmódja. Az a szomorú ha már férfiként van tartásod ismerkedés terén egyből bunkónak vagy titulálva.
2022. nov. 16. 11:22
 14/78 anonim ***** válasza:
16%

A feministák mit szólnak azokhoz a női sirámokhoz, hogy "egyre kevesebb az igazi férfi"? :D

Pedig erről nők panaszkodnak :D

2022. nov. 16. 16:55
 15/78 anonim ***** válasza:
76%
#14 mit szóljunk hozzá? Nem lehet minden nőnek véleménye? Vagy minden nőnek egy véleménye lehet csak?
2022. nov. 16. 17:14
 16/78 anonim ***** válasza:
16%

15

Csak azért kérdezem, mert elvileg az igazi férfi szerintük mérgező. És arra vagyok kíváncsi, hogy ami ellen harcolnak (igazi férfi-és itt nem a nagybetűs bunkókra gondolok), arra a nők többsége ezek szerint vágyik. Tehát a többség igényét akarják megszüntetni.

2022. nov. 16. 17:17
 17/78 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy mást értenek “igazi férfi” alatt?
2022. nov. 16. 17:22
 18/78 anonim ***** válasza:

17

A nők többsége szerint nekik partner kell, nem lakáj. Szerintem ez mindent elmond.

2022. nov. 16. 17:26
 19/78 anonim ***** válasza:
100%
#18 kinek kell lakáj?
2022. nov. 16. 18:08
 20/78 anonim ***** válasza:

19

Nem azt írtam

2022. nov. 17. 13:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!