Egyébként az emberek az élelmiszerek napi sírásával, hogy drága mivel mennek előre?
Figyelt kérdés
Nem tudom elhiszem, meg látom hogy drágul minden, de ha ezt naponta emlegetem 10-szer, meg panaszkodok miatta akkor mi fog változni de őszintén?:D2022. nov. 10. 17:01
11/19 anonim válasza:
Mert szerinted ha másik kormány lesz olcsóbb lesz valami, biztos hogy nem.
12/19 anonim válasza:
11: valami oka, csak van, hogy az élelmiszer nálunk drágul a legjobban Európában, nyilván valamit máshogy kellene csinálni
13/19 anonim válasza:
11-es, de nem véletlenül produkáljuk a legnagyobb inflációt egész Európában. Erről is Brüsszel tehet? Vagy a Baloldal?
14/19 anonim válasza:
#11 Attól függ, kikből fog állni a másik kormány. Ha a gyurcsány-maffiából, akkor valóban nem.
15/19 anonim válasza:
Tehet róla Brüsszel is a baloldal is Putyin is meg a kormány is, összetett dolog.
16/19 anonim válasza:
A Gyurcsány-"maffia" idején 270 forit körül volt az Euró... gazdasági válság után. Nálunk már a háború előtt régóta 350 felett van.
17/19 anonim válasza:
A baloldal hogy? Konkrétan semmi beleszólásuk nem lehet már 12 éve az ország alakulásába a kétharmad miatt.
19/19 anonim válasza:
"Nem tudom elhiszem, meg látom hogy drágul minden, de ha ezt naponta emlegetem 10-szer, meg panaszkodok miatta akkor mi fog változni de őszintén?:D"
Tehát egyszer a gyakorin sírnak mert drágaság van, másszor meg probléma, ha valaki ezzel foglalkozik?
És most ez független attól, hogy ezt mik okozták (covid,szankciók és háború, Orbánék politikája) (plusz ismerve a magyarokat még nyerészkednek is rajta a boltosok is, tisztességtelenül sokat is akár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!