Egyébként az emberek az élelmiszerek napi sírásával, hogy drága mivel mennek előre?
Figyelt kérdés
Nem tudom elhiszem, meg látom hogy drágul minden, de ha ezt naponta emlegetem 10-szer, meg panaszkodok miatta akkor mi fog változni de őszintén?:D2022. nov. 10. 17:01
1/19 anonim válasza:
Hátha Orbán megsajnálja őket, és bevezet jegyrendszert, mint Fidel Castro.
2/19 anonim válasza:
A frusztrációt kiadják magukból. Alap pszichés igény.
3/19 anonim válasza:
Ja, kussoljon mindenki, mert minden szép és jó. Véleményt is kár nyilvánítai, demokrácia végülis már tényleg rég nincs.
4/19 A kérdező kommentje:
#2 Érthető nincs is ezzel probléma, de naponta 10-szer én sem mondom hiába vagyok frusztrált. #3 Ezt sem mondtam, csak hogy a panaszkodás csak lehúz, nem felhúz szóval lényegében saját magával szúr ki az ember.
2022. nov. 10. 17:20
5/19 anonim válasza:
Demokrácia van ha valaki naponta 100-szor sír miatta azt is el kell fogadni, ez van.
6/19 anonim válasza:
Ennyi erővel az alkoholosta férjnek se szóljon az asszony, mert úgysem lesz jobb. Tűrjünk, mint a birkák.
7/19 anonim válasza:
Nyilván én is szóvá teszem hogy már megint minden drágább, holott tudom hogy ez így lesz még egy jó darabig, ez van ilyen az ember.
8/19 anonim válasza:
Pl. azért érdemes beszélni róla, mert nem mellékes, hogy a kormány tevékenységének mi a szerepe ebben (árstopok inflációs hatása, stb.)
Energiadrágaság máshol is van, mégis élelmiszerinflációban már a legrosszabbak vagyunk Európában:
Hungary 43%
Moldova 36.23%
Ukraine 31.7%
...
9/19 anonim válasza:
Én megyek előre, megjegyzem ha valami drágul de az élet megy tovább.
10/19 anonim válasza:
Nem sírni kell, hanem megbuktatni a politikai elitet. Az pedig békés úton nem fog sikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!