Miért mondják hogy drága az élelmiszer, miközben a munkások kiló szám dobják ki nálunk a kukába?
Tető felújítás zajlik nálunk. Már több vállalkozó(és az emberei) fordultak meg nálunk. Minden reggel a boltban bevásárolnak mindenféle élelmiszert(tej, kenyér, felvágottak, kolbászok, üdítő italok,stb)
Adtunk nekik hűtőszekrényt amibe mindent berakhatnak gondoltuk ne menjen tönke a kajájuk a melegben. De egyáltalán nem használják hanem minden egyes nap végén ami megmaradt úgy ahogy van egybe vágják bele a kukába.
Volt hogy kilós szeletelt kenyér amiből kb 1-2 szelet hiányzott, Félig megivott 2 literes tea, szeletelt gyulai kolbász minden mennyiségben, egyszerűen több kiló szó szerint. Még az is megfordult a fejemben hogy kiveszem a kenyeret a kukából, de akkor láttam hogy lyukas a csomag és már bele ömlött a sitt a kenyér szeletek közé.
Valaki mondja már meg nekem hogy miért hisztériáznak ha ezek a jóemberek ennyire könnyen megveszik aztán megy a kukába úgy hogy felét sem ették meg? Lesokkolt mert soha nem láttam még ilyent, nálunk nem divat kidobni semmi élelmiszert kivéve ha romlott, mert volt hogy otthon vettük észre hogy már a boltban penészes volt stb.
Tehát azért, mert valaki pazarol, ezért másnak is elégedettnek kéne lennie?
Nem értem ezt a logikát.
"Tehát azért, mert valaki pazarol, ezért másnak is elégedettnek kéne lennie?
Nem értem ezt a logikát."
Persze hogy nincsen benne logika, de nem úgy ahogy szerinted nincsen benne..
Hanem úgy nincsen benne hogy manapság általánosak a hírek azzal kapcsolatban hogy brutális élelmiszer drágulás van. Akkor viszont hogy tudnak egyesek ennyit pazarolni?
"Több kiló? Én ezt nem hiszem... ha nem egy provokáció a kérdésed, akkor mutasd meg a bizonyítékot a több kiló kidobott élelmiszerről!"
Anyám életére esküszöm hogy annyi. Nyilván nem vettem ki a kukából hogy patika mérlegen kimérjem hogy 3,3 vagy 2,8kg de egyértelműen látszik rajta hogy az annyi...Nem tudok róla bizonyítékot prezentálni, azzal kell beérni hogy én mondom hogy ez így van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!