Ti egyetértetek abban, hogy Magyarországon az a fő probléma, hogy túl drága az élelmiszer?
Figyelt kérdés
2017. nov. 27. 20:28
2/25 anonim válasza:
Nem csak az élelmiszer,hanem úgy körülbelül minden.
Én Ausztriában vettem autót például, százezrekkel olcsóbb, mint Magyarországon.
Magyarországon túl magas az ÁFA és túl sokat vonnak el a fizetésekből.
3/25 anonim válasza:
Ha magad vásárolsz és készíted el akkor nem, ha beülsz mindennap valahova akkor úgy igen.
4/25 anonim válasza:
Nem. Magyarországon a fő probléma az oktatás, szoros második pedig az adórendszer.
5/25 A kérdező kommentje:
Én főzök és még így is sokallom.
2017. nov. 27. 20:34
6/25 anonim válasza:
Nem drága az élelmiszer, a fizetés kevés...
7/25 A jó édes válasza:
Én nem úgy látom, hogy azok az országok teljesítenének jól, ahol olcsó az élelmiszer. Sőt, az USA-ban, Svédországban vagy Japánban baromi drága az élelmiszer. Következtetés: ha nálunk is drágább lenne, sokkal jobban működne a gazdaság.
8/25 anonim válasza:
Svájcban is sokkal drágább, mint otthon még is megvannak :)
9/25 anonim válasza:
Nem. Úgyis elhízás van. Mindenki túlhízik manapság és ez népbetegség is. Szóval többet eszünk, mint kéne.
10/25 anonim válasza:
Nem drága az élelmiszer,az adó nagyon magas rajta.
És az emberek fizetése nagyon alacsony,és még abból is rengeteget kell adózniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!