Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Élelmiszerfüggőség probléma?

Élelmiszerfüggőség probléma?

Figyelt kérdés
Van/volt olyan élelmiszer,ami függőséget okozott nálad? Mi az és hogy szoktál le róla? Pl régebb nutella függő voltam 1 max 2 nap alatt megettem egy üveggel, nem volt olyan nap,h ne egyek(és ebből is csak egy fajtát,zöldkupakosat) aztán leszoktam róla,már nem is eszem cukros élelmiszert se.. De most meg a földimogyoró,illetve az édesítőszer az amit szinte mindennap eszem és nem tudom hogy szokhatnék le róla:( valamilyen tipp,ötlet?

2017. jan. 17. 08:58
 1/2 anonim válasza:
A mesterséges ízesítőktől lehet "függőséget" kapni, hiszen ha több kell akkor többet veszel és ők többet kaszálnak. A földimogyoróban nem hiszem hogy van ilyen, bár én nem látom miért baj ha azt naponta eszed...
2017. jan. 25. 14:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Mert elég magas kalóriatartalmú
2017. jan. 25. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!