Mi lesz a magyar oktatással ha nem lesznek tanárok?
"Azért voltam ott mert villanyszerelő vagyok és ott kellet javítani a digitális táblánál valamit,amit az okos tanárok meg a helyi mindenes elcseszett."
Tehát simán benne van, hogy miután egy-két órát készült erre az órájára mindenféle okostáblás anyagok előkészítésével, kiderült, hogy nem működik az okostábla, és még ekkor sem mondta azt, hogy leszaromtabletta, hanem nekiállt mindent áttervezni olyan körülményekre, hogy nem elég, hogy a tábla nem működik, még egy szaki is ott fog matatni a táblánál az egész tanóra alatt... Meg lehet neki köszönni, hogy ilyen körülmények között is még egy lapáttal rátett az órára való készülésre, és még így is megpróbálta kihozni az órából, amit lehetett.
Egyébként meg nem is értem, miért magyarázkodom egy villanyszerelőnek... Ő se kritizálta, hogy te hogy szerelted a villanyt, én sem, mert nem értünk hozzá - cserébe viszont neked se kéne kritizálni az ő munkáját, mert te sem értesz hozzá, lásd be!
22
Eddig is buta parasztokat termelt ki ez az oktatási rendszer. Szóval ebben akkor semmi változás nem lesz.
"Amíg olyan embereket engednek ki az iskolapadból, hogy folyton olyanokat látni a neten is, hogy "lessz", "higyjen", "egyenlőre", addig nincs miről beszélni."
Ez mind-mind lexikális tudás, az meg ugye elavult, ma már csak "gondolkodni" szabad, ha korszerű akarsz lenni... Üres fejjel gondolkodni...
"Már évek óta megy az elégedetlenkedés mégis vannak tanárok."
Mindig is ment az elégedetlenkedés, de azért ennyire kevés tanár már nagyon régen volt! Főleg, ha azt is hozzátesszük, hogy a gyerek is eleve egyre kevesebb - most meg mégsincs még annyi tanár se, ahány ennyi gyerek tanításához kéne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!