Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz a magyar oktatással...

Mi lesz a magyar oktatással ha nem lesznek tanárok?

Figyelt kérdés
Tény hogy nincsenek fiatalok,mi kessz itt???

2022. nov. 8. 18:41
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
11%
Akkor én is mehetek tanárnak,én is tudok lapot fénymásolni.
2022. nov. 8. 19:24
 12/31 anonim ***** válasza:
30%
Azért adott lapot,hogyha valaki bemegy, akkor azt lássa, hogy a diákok tanulnak...
2022. nov. 8. 19:25
 13/31 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem nem véletlen, hogy a tanárok nem tudják maguk mellé állítani a közvéleményt. Mindannyian jártunk iskolába, a gyerekeink most is odajárnak, látjuk, hogy mit művelnek. Persze ez közepes fizukkal nem lesz jobb, de az sem megoldás, hogy minden nélkül a nyakukba öntjük a pénzt, ők meg ugyanúgy nem csinálnak semmit, ugyanúgy nincs irányukba semmilyen elvárás, ugyanúgy nincsenek számonkérve semmiért. Itt volt a covid, meg az online oktatás, konkrétan be lett bizonyítva, hogy semmit nem érnek azon túl hogy az iskolák napközi gyermekmegőrzőként üzemelnek. Mondjuk annak is csapnivaló a gyerek mindennap összeverve jön haza és a tanárok természetesen semmit nem csinálnak meg kétnaponta összeszed valami betegséget mert nem hajlandók a higiéniával foglalkozni. A probléma, hogy a tanárok a régi 60-80-100 évvel ezelőtti státuszukat akarják vissza, amikor ők nem átlag emberek voltak, bármit megtehettek következmény nélkül és nagyon túl voltak fizetve. Csak arra nem jönnek rá, hogy akkoriban nem a legalja ment tanárnak mint az utóbbi 30-40 évben.
2022. nov. 8. 19:25
 14/31 anonim ***** válasza:
74%

"Akkor én is mehetek tanárnak,én is tudok lapot fénymásolni."

Csak fingod sincs róla, hogy melyik osztálynak mikor melyik lapot és miért pont azt, meg hogy miután lefénymásoltad, hogyan tovább...

2022. nov. 8. 19:27
 15/31 anonim ***** válasza:
22%
Ismerős is mondta, hogy míg otthon voltak a gyerekek,jobban tanultak, mint az iskolában.
2022. nov. 8. 19:28
 16/31 anonim ***** válasza:
34%
Azért voltam ott mert villanyszerelő vagyok és ott kellet javítani a digitális táblánál valamit,amit az okos tanárok meg a helyi mindenes elcseszett.
 17/31 anonim ***** válasza:
37%

"Azért adott lapot,hogyha valaki bemegy, akkor azt lássa, hogy a diákok tanulnak..."

Ezt onnan tudod, hogy ő maga mondta neked, hogy ezért adott lapot?

18/31 anonim ***** válasza:
59%
17-es, ne erőlködj.
2022. nov. 8. 19:32
 19/31 anonim ***** válasza:
34%

"a gyerekeink most is odajárnak, látjuk, hogy mit művelnek"

Melyik iskolában van olyan sok nyílt nap, amikor a szülők bemehetnek az órákra, hogy tényleg látjátok?

"Itt volt a covid, meg az online oktatás, konkrétan be lett bizonyítva, hogy semmit nem érnek azon túl hogy az iskolák napközi gyermekmegőrzőként üzemelnek."

Mi erre a bizonyíték? A tömeges bukások? Nem hallottam róla...

"kétnaponta összeszed valami betegséget mert nem hajlandók a higiéniával foglalkozni"

Mire gondolsz?

"A probléma, hogy a tanárok a régi 60-80-100 évvel ezelőtti státuszukat akarják vissza, amikor ők nem átlag emberek voltak, bármit megtehettek következmény nélkül"

És itt miről beszélsz?

"akkoriban nem a legalja ment tanárnak mint az utóbbi 30-40 évben"

A legalja már rég továbbállt, mert csak a pénz érdekli, az meg az oktatásban nincs.

2022. nov. 8. 19:32
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
Eszembe jutott a régi rajztanárom, aki egy 50-es férfi volt. Minden órán az asztal mögött ült, és azon röhögtünk, hogy tuti maszturbál, mert fel nem állt volna, és óra végére egyre vörösebb lett a feje, és halkabb a beszéde :DDD
2022. nov. 8. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!