Mi lesz a magyar oktatással ha nem lesznek tanárok?
"Akkor én is mehetek tanárnak,én is tudok lapot fénymásolni."
Csak fingod sincs róla, hogy melyik osztálynak mikor melyik lapot és miért pont azt, meg hogy miután lefénymásoltad, hogyan tovább...
"Azért adott lapot,hogyha valaki bemegy, akkor azt lássa, hogy a diákok tanulnak..."
Ezt onnan tudod, hogy ő maga mondta neked, hogy ezért adott lapot?
"a gyerekeink most is odajárnak, látjuk, hogy mit művelnek"
Melyik iskolában van olyan sok nyílt nap, amikor a szülők bemehetnek az órákra, hogy tényleg látjátok?
"Itt volt a covid, meg az online oktatás, konkrétan be lett bizonyítva, hogy semmit nem érnek azon túl hogy az iskolák napközi gyermekmegőrzőként üzemelnek."
Mi erre a bizonyíték? A tömeges bukások? Nem hallottam róla...
"kétnaponta összeszed valami betegséget mert nem hajlandók a higiéniával foglalkozni"
Mire gondolsz?
"A probléma, hogy a tanárok a régi 60-80-100 évvel ezelőtti státuszukat akarják vissza, amikor ők nem átlag emberek voltak, bármit megtehettek következmény nélkül"
És itt miről beszélsz?
"akkoriban nem a legalja ment tanárnak mint az utóbbi 30-40 évben"
A legalja már rég továbbállt, mert csak a pénz érdekli, az meg az oktatásban nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!